2777
2789
ممنونم عزیزممرسی، فدات شمممنمیدونم چرا زندگی من مثل فیلماست😂😂😂31 سالم بود، مجرد بودم، فامیلا مثل ...

اخی عزیزم الهی خدا بهت بچه های خوب و سالمی بهت بده،عزیزم شاید چشمت زدن  همیشه دعای چشم زخم باخودت داشته باش یا بخون ،چندساله ازدواج کردید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی عزیزم الهی خدا بهت بچه های خوب و سالمی بهت بده،عزیزم شاید چشمت زدن همیشه دعای چشم زخم باخودت دا ...

اره زندگیم خیلی به چشم همه اومد

شهر ما دخترها توی سن 13سال و 15 سال و نهایتا 20 سال ازدواج میکنن، پشت سر من و مجردیم و ترشیدگیم خیلی حرف بود، چون 31 ساله و مجرد بودم، دیگه تحصیلات و سواد و هنرمو نمی دیدن، یهو اون ازدواج باعث شد خیلی به چشم بیام. 

راستش 7 سال گذشته، سه سال عقد بودم، 4سال هم هست خونه خودمم. 

مرسی از راهنماییت دوست قشنگم🌹❤️

ممنونم عزیزممرسی، فدات شمممنمیدونم چرا زندگی من مثل فیلماست😂😂😂31 سالم بود، مجرد بودم، فامیلا مثل ...

نمیدونم چرا زندگی های اینجوریه یکی پولداره بچه نداره یکی بچه داره پول نداره من همیشه عذاب وجدان دارم که چرا دوتا بچه هامو بدنیا آوردم توی این فقر نداری 

نمیدونم چرا زندگی های اینجوریه یکی پولداره بچه نداره یکی بچه داره پول نداره من همیشه عذاب وجدان دارم ...

خوب کاری کردی

بچه خیلی خوبه

خییییلی

ببین وقتی میرم تو خیابون می بینم یه خانوم 4تا بچه کوچیک باهاشه

یکی اینکه خوشحال میشم

یکی هم به سلامتیش  غبطه میخورم 

منی که ندارمش، قدرشو خیلی خوب میدونم

هر یه بچه میلیاردهااااا می ارزه

خوب کاری کردیبچه خیلی خوبهخییییلیببین وقتی میرم تو خیابون می بینم یه خانوم 4تا بچه کوچیک باهاشهیکی ا ...

خوب عزیزم وقتی نمیتونی خرجشون کنی حسرت یه تفری یا غذای خوب یا لباس خوب یا کلاس ورزشی یا کلاس تقویتی به دلشون مونده چه فایده روزی هزاربار خودمو لعنت میکنم عزیزم وقتی بچه ازت خوراکی یا لباسی نمیتونی بخری هزار باز میمیرم و زنده میشم اونوقت میگم چرا اینارو اوردم تا جلو چشمم عذاب بکشن😭

هشت ساله میخومی نتیجه گرفتی؟

اره یک سال اول که خوندم

نتیجه فوق العاده ای ازش گرفتم. 

گفتم که یه دختر معمولی بودم از یه خانواده معمولی. 

یه کارخونه دار، اومد خواستگاریم. 

چون حس خوب بهم میده، سال هاست دارم ادامه میدم. 

خوب عزیزم وقتی نمیتونی خرجشون کنی حسرت یه تفری یا غذای خوب یا لباس خوب یا کلاس ورزشی یا کلاس تقویتی ...

من همیشه به کسی که فقیرن میگم بچه نباربد خیلیییی سخته بچه ات همیشه نگاه دست بچه های دیگران کنه

خوب عزیزم وقتی نمیتونی خرجشون کنی حسرت یه تفری یا غذای خوب یا لباس خوب یا کلاس ورزشی یا کلاس تقویتی ...

عذاب وجدان نداشته باش دوستم🩷

اگر لایق نبودی، خدا بهت بچه نمی داد

الانم که داده حکمت خودشه🌹

خدا یه چیزایی میدونه که ما نمیدونیم