2777
2789
عنوان

بیاین نقد قصه ی مونا ریگی😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 80 پست
دقیقا هیچ اشتباهی نداشت انگار راستش من به قضیه کریم بو گندو هم شک کردم فک کردم شاید به یه دلیل دیگه ...

اره 

تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها

اوک تو مشکلی نداشتی پس چرا انقد ترسیدی ک از تهران برگشتی پیش موکه ای ک برامون ی غول ساختی ازش

کدوم ادم عاقلی خاله ها مادربزرگ ابجی تنی داداش تنی وراحتی و....ول میکنه برمیگرده پیش مادربزرگ اشغال وداداش ناتنی

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
بچه ها اون جمعیتی که وقتی اینا اومدن ایران اومدن استقبالشون و کلی اینا رو تحویل گرفتن و طرفدارای عبد ...

منمداشتم ب همین ف‌ک میکردم یعنی همچنان اون قسمت فک میکنن گروهک جندالله هست چیه کارش درس بودع

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم پسر محمد متین هستاینا متین میگنتوفیلم هم سعید صداش میکردن

به هرحال بلوچ ها هم برای ما محترم هستن چون هموطنیم 

ولی این که بخوای ذهن مردم رو با دروغ .....هیچوقت درک نمیکنم چون هیچ دلیلی وجود نداشت مادر بزرگه با همه خوب باشه جز مونا ریگی 

ولی فیلم هم کلی تغیرات توش بود مثلا بچه ها پاکستان دنیا نیومده بودن و توپاکستان بزرگ شده بودن

حالا بافیلم کارندارم ولی اگرموکه انقدربدجنس بوده چراانقدرطرفدارداشته وقابل احترام بوده

یا بشدت اهل نمازو قرآن بوده درسته افراطی بوده ولی بهشم نمیخوره انقدرخدانشناس باشه این بلاهارو سراین آورده باشه

قصه ی پاکستاتوبدبختیشم همش دروغه وراهی برای بلگرشدن اینا کل خاندانشون تورفاه بودنو قصرنشین

خو با من دعوا نکن گناه دارم من خو چی بدی نگفتم بهت 🙁

قربونت برم ن منظورم تو نبودی اون دفعه ی کاربرو تعریف کردم خودشم تو تاپیکم بود دورهم میخندیدیم زدن تعلیقم کردن

الانم منظورم شما نبودی کلا سایت جنبه نداره

اره تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزهااوک تو مشکلی نداشتی پس چرا انقد ترسیدی ک از تهران برگشتی پیش موک ...

ولی اصلا حس خوبی به موکه ندارم 

فکر میکنم در مورد اون راست گفته که اینقدر عذابش داده فکرشو کن رفت پیشش التماس کرد منو نده به این هر کاری بگی میکنم این همه خاستگار خوب داشت به اونا نداد 

داد به این که کم داشت (البته فکر کنم بخاطر قضیه کریم بود)و قضیه آزمایش بردنش از سمت موکه الکی بود 

اگه میخواست ببره همون موقع که فهمید میبرد

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

به هرحال بلوچ ها هم برای ما محترم هستن چون هموطنیم ولی این که بخوای ذهن مردم رو با دروغ .....هیچوقت ...

نمیدونم اصلا قابل باور نبود

منمداشتم ب همین ف‌ک میکردم یعنی همچنان اون قسمت فک میکنن گروهک جندالله هست چیه کارش درس بودع

بلوچ ها طایفه ای هستن دیگه با عبدالمالک ،عبدالحمید ،مجید....... دوتا دیگه از بین نمیره طایفه  اکثرا هم بچه زیااااد دادن  پس اون جمعیت طایفه خودشون بودن دیگه 

ولی اصلا حس خوبی به موکه ندارم فکر میکنم در مورد اون راست گفته که اینقدر عذابش داده فکرشو کن رفت پیش ...

بنظر منم اون اتفاق افتاده بود دادانش ب اون کم عقل ک نفهمه یااگ فهمید بگن کم داره 

حالا بافیلم کارندارم ولی اگرموکه انقدربدجنس بوده چراانقدرطرفدارداشته وقابل احترام بودهیا بشدت اهل نم ...

به نظرم در مورد اون زیاد دروغ نگفته آخه مبینا هم میگفت پامو زنجیر میکرده نرم از یخچال چیزی بردارم

بنظر منم اون اتفاق افتاده بود دادانش ب اون کم عقل ک نفهمه یااگ فهمید بگن کم داره

آره دقیقا 

مامان اعظم هم واسه همین زیاد از مونا خوشش نمیومد

قربونت برم ن منظورم تو نبودی اون دفعه ی کاربرو تعریف کردم خودشم تو تاپیکم بود دورهم میخندیدیم زدن تع ...

آره عزیزم منم ب خاطر همین آدمهای بی جنبه میگم 

ظرفیت ندارن

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

آره دقیقا مامان اعظم هم واسه همین زیاد از مونا خوشش نمیومد

در کل این ریگی ها یه ریگی ب کفششون هس