2777
2789
عنوان

ولی هرچقدر که میگذره

131 بازدید | 14 پست

نسل به نسل،عقل و شعور و درک ادما خیلی خیلییییی داره پیشرفت میکنه

من امروز یه حرفی رو از یه دختر بچه ۱۰،۱۱ ساله شنیدم که هنوزم تو شوکم!

این دختری هرچندوقت یبار میاد پیشم باهام صحبت میکنه دردودل میکنه بازی میکنه...

بعد امروز برگشت گفت آجی یچیزی بگم گفتم بگو گفتش من میدونم تو هم درگیر مشکلات درسیت هستی هم درگیر مشکلات دانشگاهی هم درگیر مسائل عشقی و احساسی هستی هم درگیر مشکلات خانوادگی هستی..ولی وقتی من میام پیشت با وجود اینکه این همه اعصابت خورده ولی بازم با حوصله میشینی پیشم برام وقت میزاری با اینکه میتونی بهم بگی نیا یا اصلا بری تو یه اتاق دیگه و منو نبینی ولی همیشه پیشمی:)

اینو ازش شنیدم انگار قند تو دلم آب کردن چون باورم نمیشد یکی منو انقدر بفهمه یعنی همه چیزایی که میگفتو با تک تک سلولام حس میکردم بخدا بغض کرده بودم..

اونوقت من یه موقع هایی میرم پیش عمه ۶۰ سالم میخوام باهاش دردودل کنم میگه تو که مشکلی نداری تو فقط وظیفت یه درس خوندنه که از زیر اونم میخوای در بری میای ناله میکنی...

چقدر شنیدن این حرف از این بچه منو خوشحال کرد

اینکه یه بچه ۱۰،۱۱ ساله تونست منه ۲۱ ساله رو انقدر بفهمه و درک کنه برام یه دنیا ارزش داشت:))💖✨️

منم اگه یروزی یه دختر بیارم قطعا قطعا اینجوری تربیتش میکنم

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرش بهش گفته بهت بگه

قبلا تعداد بچه ها زیاد بود پدر مادر وقتی برای بچه ها نمیزاشتن

مادرش بهش یاد داده زبون بزیزه بهت بگه خوشحال شی بیشتر بهش برسی و تحویلش بگیری

وایی کاملا موافقم ولی متاسفانه اونی که درک میکرد تو جمع فقط من بودم:///

منم تا امروز صبح مثل تو بودم

ولی امروز همینکه این کوچولو درکم کرد یکم از دردام کم شد🥲

نسل جدید چون اکثرا تک فرزند یا دوتا هستن و پدر مادراشون اکثرا دهه پنجاه و شصت و هفتادن زبونبازی و چاپلوسی و نمایش و ادا رو خوب بلدن

دخترمنم وقتی از باباش پول میخواد یجوری زبون میریزه باباشو خر میکنه

ولی دخترای دهه شصتی و هفتادی خود واقعیشون برای منفعتشون چاپلوسی نمیکنن البته اکثرا نه همشون بعضی دهه شصتیاو هفتادیا برای پول و منفعت مارو درس میدن

مادرش بهش گفته بهت بگه قبلا تعداد بچه ها زیاد بود پدر مادر وقتی برای بچه ها نمیزاشتن مادرش بهش یاد د ...

نه عزیزم اینطوری نیست

کلا یدونه بچه دارن که همینه

مامانشم خونه داره

مامانش هزار بار بهم گفته منو تک تنها تو خونه میزاره میاد پیش تو😅

نسل جدید چون اکثرا تک فرزند یا دوتا هستن و پدر مادراشون اکثرا دهه پنجاه و شصت و هفتادن زبونبازی و چا ...

برام فرقی نمیکنه چاپلوسی بوده یا نه

مهم اینه قدردانی کردنو بلد بوده

چیزی که خیلی از دهه های۵۰،۶۰،۷۰ بلد نبودن

از همه مهم تر حواسش بهم بود

چیزی که خانواده خودمم حتی بهش توجهی نمیکنن

از تک تک مشکلاتم خبر داشت

از تک تک دغدغه هام

حالا میخواد چاپلوسی باشه یا زبون ریزی..

برام ارزش داشت هم این قدردان بودنش هم اینکه انقدر بهم توجه داره و میدونه من حالم بده میدونه خنده هام فقط و فقط برای دلخوشیه اونه

این چیزیه که یه دختره ۱۰،۱۱ ساله فهمیده

ولی همونطور که تو متن بالا گفتم،عمه ۶۰ سالم نفهمید!

این دختر متوجه شد من کلی درگیری دارم ولی کسایی هستن دوروبرم که ۴ برابر من سنشونه ولی اصلا نمیدونن من زندم یا مرده

اینه که برام ارزش داره و این دختر قطعا لایق بهتریناست از نظر من