2777
2789
عنوان

بیاین نقد قصه ی مونا ریگی😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 80 پست
بنظرم موکه اونقدرم آدم بدی نبود

دقیقا 

چون اگربدبود توفیلم یه اشاره ای میشدبهش

این همه رو رسواکرد تا توایران راحت زندگی کنه 

خیلی دروغ داره داستانش

بعدچون همه باهاش بدبود واقعا شک برانگیزه

این مجتبی هم دوسال بدون عقدومحرمیت باهاش رابطه داشته شماباورمیکنی یه پسری هرروزو شب بیادخونه یه زن بی شوهر بعد پاک بمونن

تاپیک های قبل ندیدی همشون تعطیل شدن

من چیز خاصی نگفتم اگرم تعطیل کنن یعنی سایتشون جنبه نداره بحث ن سیاسیه ن قومیتی ن چیزی داریم دورهم ی داستاتی ک خوندیمو تحلیل میکنیم

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اصلا هیییییچ جا حتی ی اشتباه کوچولو نکرد

واقعیت چیزی بود که نرگس آبیار فیلمش رو ساخته بود 

من ک باور نکردم چون نوشته بود همش کتک خوردم  اگه اینجوری بود پس موکه با عبدالمالک چ فرقی داشت انگار اونم مظلوم کشی میکرده ب نظرم ک حقیقتی در کار نبود  

دقیقا چون اگربدبود توفیلم یه اشاره ای میشدبهشاین همه رو رسواکرد تا توایران راحت زندگی کنه خیلی دروغ ...

وای دقیققققققققاااااا مگ اسکوله

میگ اره میبرمت ازمایش بفهمنو فلان

بروووو 

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
واقعیت چیزی بود که نرگس آبیار فیلمش رو ساخته بود من ک باور نکردم چون نوشته بود همش کتک خوردم اگه ای ...

تهش ک اونم انکار کرد گفت بنظرم قتل مادرم فرای چیزایی ک موکه واعظم همون مامانبزرگم میگنه

دقیقا چون اگربدبود توفیلم یه اشاره ای میشدبهشاین همه رو رسواکرد تا توایران راحت زندگی کنه خیلی دروغ ...

ولی فیلم هم کلی تغیرات توش بود مثلا بچه ها پاکستان دنیا نیومده بودن و توپاکستان بزرگ شده بودن

خواهرش یه جا حرفای خاله و مامان بزرگشون رو تو اینستا تائید کرده بود و گفته بود اونا راس میگن مونا در ...

بابا خیلی دروغ بهم بافت

اره شاید گذشته رو راس بگه اما چرا باید یهو برادری ک خونه براش اجاره کرده پول شیروپوشک بچتو هزینه زایمان و...هزارتا کوفت ومرضتومیده ازت رو برگردونه حتما ی چیزی ی کاری کردی دیگ

یا مادربزرگی ک بخاطر اینا اونهنه خودشو میکشت

بچه ها اون جمعیتی که وقتی اینا اومدن ایران اومدن استقبالشون و کلی اینا رو تحویل گرفتن و طرفدارای عبدالمالک ینی پس هنوز تو سیستان بلوچستان هستن دیگه ؟ چه ترسناک ...

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
ولی فیلم هم کلی تغیرات توش بود مثلا بچه ها پاکستان دنیا نیومده بودن و توپاکستان بزرگ شده بودن

شما توی پیج خوندی ؟؟؟؟چرا اسم پسر اولشون سعید بود بعد این دختره نوشته بود اسم برادرش متین هست ؟؟؟؟

این قسمت کوچولو رو چندبار عوامل گفتن

وگفتن تو روند داستان چیزی تغییر نکرده

هی اینو بولد کردن ک اره ارع خیلی جاهاش دروغه

من چیز خاصی نگفتم اگرم تعطیل کنن یعنی سایتشون جنبه نداره بحث ن سیاسیه ن قومیتی ن چیزی داریم دورهم ی ...

خو با من دعوا نکن 

گناه دارم من خو چی بدی نگفتم بهت 🙁

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

وای دقیققققققققاااااا مگ اسکولهمیگ اره میبرمت ازمایش بفهمنو فلانبروووو

مثلا چه آزمایشی هست!؟؟؟؟؟؟؟

طرف زاییده بعد آزمایش چی کشک چی

واقعا تابلو دروغ میگفت

چون دوسال بدون محرمیت بااین پسره  رابطه داشت خیلی بدم اومدازش بنظرم قطعا این پسره یروز طلاقش میده 

اونم جوگیرشده اومده سراغ این یافکرکرده میتونه بلاگرخوبی بشی ومیلیاردر پسره یجورایی سرمایه گذاری کرده رواین

خیییلی کش داد هی اتفاقای تکراری هی تحقیر کردن خودش ومظلوم نماییهیچ جا حتی نگفت اره منم فلان اشتباهو ...

دقیقا هیچ اشتباهی نداشت انگار 

راستش من به قضیه کریم بو گندو هم شک کردم 

فک کردم شاید به یه دلیل دیگه بهش پول داده

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

شما توی پیج خوندی ؟؟؟؟چرا اسم پسر اولشون سعید بود بعد این دختره نوشته بود اسم برادرش متین هست ؟؟؟؟

اسم پسر محمد متین هست

اینا متین میگن

توفیلم هم سعید صداش میکردن

تو پیجش حوصلم نکشید بخونم فقط عکساشو نگاه کردن

اینجا خوندم

نمیدونم چرا توفیلم اسمشو سعید گذاشتن ولی تو مصاحبه تلوزیون مجری گفت محمد متین