2777
2789

از ظهر تا حال پایین کمرم دقیقا اخرش سمت چپ درد میکنه الانم نمیتونم راه برم درد داره چ کنم؟😭

نکنه اتفاقی برای نی نی افتاده باشه؟😭

اینم بگم ترشحاتم ی بار خوبه ی بار به کل تعطیل میشه قطع قطع اول اول بارداری هم قطع بود الان ۱۰ روزی میشه داشتم حالا دوباره قطع شده طبیعیه؟

لطفا هرچی میدونید کمکم کنید از الان ازتون ممنونم😭🩵

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

اینقدر درد شدید دوستان عزیز واقعا غیر طییعیه

اگه خودتونو ببخشید ناراحت نشید ، لوس نمیکنید و ادا نمیاید ، واقعا این حد درد طبیعی نیست

و گرنه درد کم هست تو بارداری و طبیعیه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

آروم باش گلم.

اگر صدای قلبش رو شنیدی شیاف بذار دراز بکش و استراحت ‌کن اگر هنوز سونو نرفتی شیاف نذار و فقط دراز بکش.

هرروز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر درد شدید دوستان عزیز واقعا غیر طییعیهاگه خودتونو ببخشید ناراحت نشید ، لوس نمیکنید و ادا نمیای ...

نه بابا لوس کجا بود نکنه برای اینه زیاد میشینم ؟

دراز که میکشم خوبه ولی راه نمیتونم زیاد برم

ظهر بهتر بود عصر حدود ۵۰۰ متر راه رفتم شدید شد برای اونه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

آروم باش گلم.اگر صدای قلبش رو شنیدی شیاف بذار دراز بکش و استراحت ‌کن اگر هنوز سونو نرفتی شیاف نذار و ...

نه نشنیدم میخوام هفته دوازده برم برام دعا کن لطفا😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه بابا لوس کجا بود نکنه برای اینه زیاد میشینم ؟دراز که میکشم خوبه ولی راه نمیتونم زیاد برمظهر بهتر ...

۵۰۰متر ی مقدار زیاده 

حتما بدنت از قبل بارداری هم عادت نداشته

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

۵۰۰متر ی مقدار زیاده حتما بدنت از قبل بارداری هم عادت نداشته

نه زیاد احتمال داره برای اون باشه؟

خیلی میترسم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه بابا لوس کجا بود نکنه برای اینه زیاد میشینم ؟دراز که میکشم خوبه ولی راه نمیتونم زیاد برمظهر بهتر ...

بابا طبیعیه منم اوایل همین بودم سعی کن زیاد دراز بکشی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بابا طبیعیه منم اوایل همین بودم سعی کن زیاد دراز بکشی

ممنونم خدا از زبونت بشنوه خیلی میترسم زن عموم دو هفته پیش نی نیش سقط شد دیگه بدتر 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اگه واست مقدوره و خیلی نگرانی اورژانس برو 

اگه نه 

فعلا امشب رو استراحت کن و دراز بکش تا فردا که بری پیش دکترت 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
عزیزم اگه واست مقدوره و خیلی نگرانی اورژانس برو اگه نه فعلا امشب رو استراحت کن و دراز بکش تا فردا که ...

نمیتونم برم همسرم پُسته کسی نیست ببرتم حالا امشب میخوابم به حق طفل شش ماهه حسین که بچم سالم باشه 🥲 صبح خوب بشم دیگه رعایت میکنم😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم خدا از زبونت بشنوه خیلی میترسم زن عموم دو هفته پیش نی نیش سقط شد دیگه بدتر 🥲

ببین اینو که گفتی 

پس 

شاید استرس داری وقتی استرس زیاد میشه و فکر بد میکنی 

دقیقا همون درد رو میگیری 

ریلکس کن آروم باش نینیتو به خدا بسپار ان شاالله که چیزی نیست ودردهای تلقینی در اثر استرسه

ببین اینو که گفتی پس شاید استرس داری وقتی استرس زیاد میشه و فکر بد میکنی دقیقا همون درد رو میگیری ری ...

ممنون عزیزم همین کار رو میکنم ممنونم ازت🩵🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیتونم برم همسرم پُسته کسی نیست ببرتم حالا امشب میخوابم به حق طفل شش ماهه حسین که بچم سالم باشه 🥲 ...

نگران نباش 

فقط خودتو آروم کن استراحت کن فکر بد نکن 

قرار نیست اتفاق بدی که واسه فامیلتون پیش اومده واسه بقیه هم پیش بیاد 

پس خیلی از ته دلت توکل به خدای بزرگی که این نی‌نی رو بهت داده و از خودت بیشتر دوسش داره 

حتما به اذن خدا برات نگهش میداره عزیزم 

خدا خیلی خیلی بزرگ و رحیم و مهربونه خیلی خیلی