2777
2789

من دوست ندارم زیاد همسرم پلی استیشن بازی کنه. امشب زنگ زده بودن بهش که بیا دور همیم بازی کنیم میدونست من خوشم نمیاد گفته بود نمیام. مجدد بهش پیام دادن که بیا  من پیامو دیدم گفتم برو گفت نه خستم نمیرم . خیلی اصرار کردم گفتم برو خوشحال شد گفت باشه. وقتی رفت رسید دم خونه رفیقش گفت من برم رسیدم گفتم کاش نمیرفتی برگردددد ( شوخی کردم) گفت باشه و واقعااااا برگشت 🤣(تقریبا نزدیکم) ۲ دیقه نشد ماشینو اوارد تو حیاط ( قبلشم تو حیاط بود ) اومد داخل گفتم  بخدا شوخیییییی کردم دیوانه گفت نه دیگه برگشتم. حالا بیا و سه ساعت التماس کن عزیزم بخدا شوخی بود برگرددددد 🤣 به زوووور فرستادمش. فکر میکردم کلی عصبی میشه فقط یه کوچولو ناراحت شده بود که حتی بروزش نداد ولی خب میشد فهمید از چهرش

این بشر انگار از وسط بهشت اومده شیطونه میگه مثل یه لقمه نون پنیر بگیرم بخورمشششش

یه تعلیقی سیاسی🤕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبختی های واقعی جار زده نمیشه

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

ایجان اره واقعا حس قشنگی میده ب آدم خوشبخت باشین

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

چند وقته ازدواج کردید 

وااای من بودم نمی‌تونستم جلو خودمو بگیرم قربونش میشدم هزاربااااار 😂

عزیزم مثال زدماااا سوءتفاهم نشه همسرتون هزاااار سال سایش بالا سرتون باشه عشقتون پایدااار😂😂😂❤️❤️

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
🥹❤️بابای منم با ۵۰ سال سن عاشق پلی استیشنهمیشینه با داییم و داداشم کلی بازی میکنن😂منم خوشم نمیاد

اره ایناام 

بعضیاشون سن بالاااا

خداحفظش‌کنه باباتو عزیزم

یه تعلیقی سیاسی🤕