کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای منم هر۳ ماه یبار عفونت قارچی میگیرم، خیلیم به بهداشتم اهمیت میدم، نمیدونم چکار کنم، سیر رو شنیدم ...
بالا که گفتم. با سوزن یه نخ ازش رد کن گره بزن . بعد اندازه دو سانت بزار دهانه رحم. منم انجام ندادم چون میگن دهان بوی سیر میگیره ولی شنیدم خوبه. نمک دریاهم خوبه
کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
سر دخترمم از اول بارذاری تا آخرش من عفوتت داشتم آخرم خوب نشد
خانوما برا جلوگیری از عفونت حتما از همسراتون بخایید قبل از رابطه خودشونو با آب گرم ومایع دستشویی یا شامپو تمیز بشورن وبا دستمال کاغذی خشک کنن.یابزارن تو هوایی آزاد خشک بشه،اینجوری عفونت نمیگیرید،اکثرا عفونتها از مردا منتقل میشه
در ضمن کسایی که عفونت میگیرن این عفونت رو به شوهراشون انتقال میدن وبعد دوباره از شوهرشون به خودشون انتقال پیدا میکنه،درنتیجه در هنگام عفونت هر دوتون باید درمان کنید
نه خیلی ننیخواد فرو کنی همون اولاش کافیه هرچی عفونته میکشه بیرون بعضیام با نخ میفرستن داخل من اونو ب ...
اره منم شنیدم باید ی نخو سوزن کنی ته نخو گره بزنی سیرو ک تمیز پوستشو گرفتی و شستی بعد با چاقو چندتا شیارم روش ایجاد کردی و با سوزن ببری تا ته نخی ک گره زدی بعد سوزنو در بیاری وقتی بخای سیرو از واژن بیرون بکشی نخو میکشی
بیزارم از قواعد آدم بزرگ ها٬ اصلا دو روز دلخوشی کودکانه چند...؟