2777
2789

من خودم یک خاستگار داشتم پسره وقتی اومد حالم بدشد😆

فک کن دکمه های پیرهنش تا ساق سینش باز بود😅یک لباس ۴خونه اتسیناشم تازده بود بالا موهای فرفری بلند 😂

کلا سقف ارزوهام پاشید از هم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز انتخاب واحد یه پسره ارشد منو کشید کنار , گفت کار دارم خونه دارم همه چی دارم. بعدا شنیدم ماشین سوزوکی داشته. اما قدش هم قد من بود و لب شکری بود. ظاهر بین نیستم ولی این مورد برا همسر برام غیر قابل تحمله. جلو دوستام کلی خجالت کشیدم

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
من 14 سالم بود یه خواستگار برام اومد 27 ساله هیچی دیگه ردش کردن رفت تازه اصرار هم داشتن عروس دوماد ب ...

بهتر تفاوت سنی زیاد واقعا سخته مخصوصا برا دختر 

فقط بخاطر لب شکری ردش کردی؟

دلم پیش کس دیگه بود و هست :)) ولی اگه کسیو نمیخواستم هم رد میکردم. فک کن خیلییییی اصرار میکرد حداقل شماره بدم من گفتم نامزد دارم الکی :))

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.