2777
2789
عنوان

ضویع ترین خاستگاری ک داشتین چه جوری و چ شکلی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 98 پست

خواستگار ضایع نداشتم اما یکی اومد وسط خیابان خواستگاری کرد بد لود .اونیکی که فامیل بود پسره زشتشو اوردن قایمکی منو دید زد که بپسنده میمون

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستگار يعني چي اخه؟ مگه كاروانسراست هركي بياد خواستگاري؟! 

يه پسره تودانشگاه باهاش اشنا شدم خوشتيپ خوش قيافه بانمك، شماره ام گرفت ازم. فرداش ديدم تودانشگاه به تيپ ضايع تو اتاق بسيج ميپلكيد!!! يبارم قبلش صحبت كرديم ميگفت مامانم يه عروس ميخواد كاراي خونه روبكنه!!!!من فكركردم شوخيه بعد ديدم نه واقعا فازش خيلي ضايع بود...😣

م.ه چیا میگفت😲😲

عزیزم واسه ۱۲ سال پیشه یادم نمی اد دقیق چون من اون زمان با همسرم هم دوست بودم و فقط بخاطر اصرار خانواده ام خواستگار راه داده بودم دنبال بهانه هم بودم  ولی چند جلسه بود باهم حرف زده بودیم اون جلسه تو ماشین بودیم یهو این و گفت شوکه شدم گفتم برو بابا

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد
بخاطر چند سانت معامله رو بهم زدی؟😁

😂😂😂آخه طرف 8 سال بزرگتر بود بعد 4 یا 5 سانت کوتاهتر بود😕😕😕

خیلیم سمج بود

ولی اصلا تناسب نداشتیم آخه

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙
خواستگار ضایع نداشتم اما یکی اومد وسط خیابان خواستگاری کرد بد لود .اونیکی که فامیل بود پسره زشتشو او ...

اه چقد بدم میاد ازیناییکه پسرشونو یواشکی میارن دختر رو دید بزنه😖

من یک خواستگار داشتم پسر دوست مامانم بود پسره انقد پرو بود هنوز مامانش نیومده خواستکاری خونشون نزدیک خونه ما بود میومد دنبالم تا جا ایستگاه اتوبوس منم با شوهرم دوس بودم بهش گفتم اومد زدش 😐😂😂

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘

بنظر من درست نیست درمورد دیگران اینجوری حرف زد....این تشبیه ها هم اصلا درست نیست..بالاخره همشون بندگان خدا هستن و قیافه شونم که دست خودشون نیست

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)