2777
2789
عنوان

چه قد آخه بعضيا حسودن

68 بازدید | 11 پست

يه همكار دارم كه مثلا ادم ركيه به شدت بي ادبه و فكر ميكنه خيلي گنگش بالاس مثلا اصلا نقاط مثبت ادم و نميگه انگار ميخواد به ادم طعنه بزنه 

ديروز يه مانتو بلند پوشيده بودم يه همكارم گفت چه قشنگه بهت مياد تا ديد منو اينجوري كرد حداقل اتوش ميكردي اتو هم نداره بدع من برات اتو ميزنم 

من چيزي نگفتم 

باز امروز داشتيم باهم حرف ميزديم يه خانومي رد شد گفت مانتوش قشنگع گفتم نه من اينجوري پسند نميكنم گفت برو بابا از مانتو تو كه قشنگ تره  😐 بعد يهو اينجوري كرد چرا فكر ميكني بهت پا ميدن پسرا چرا اصلا فكر ميكني خوش تيپي با اين تيپت 😐😐😐 منم همينجوري شوك شدم

بخدا اصلا تيپ خودش و ببينيد ميمونيد هودي ميپوشه از روش مانتو كتي ميپوشه  بعد به من نظر ميده 

اصلا يه جوري شدم حالم بد شد از حرفش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلي بي احترامي ميكنه

میدونم چی میگیا دقیقا همچین دوستی دارم

یه کاری که انجام میدم تاییدش میکنم ،میگم اره بابا راست میگی همینجوریه ،من خیلی وضعم خرابه ،تا یه مدت اروم میشه 

و اینکه من از خودم سلایقم انتخابم و ... اطمینان پیدا کردم و اعتماد به نفسم تو یه سری مسائل انقدر بالاست که خدا هم بگه خوب نیست بازم ته دلم از خودم راضیم

اگر میتونی محل کارت یا دوستیتو قطع کن اگر نه جور دیگه بهش فکر کن که شرایط بهتر شه

یجوری ریز و سوسکی سگ محل کن خفه شه

يه جورايي حالم بده وقتي اون با اون تيپ و هيكل درمورد لباس من اينجوري نظر ميده حس ميكنم اعتماد به نفسمو كامل از دست دادم