2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آفرین معلومه دختر قویی هستی

دستم رفت پیام بدم ولی واقعا ب طرز غیرمنتظره تونستم خدمو کنترل کنم😁 ایشالله که تموم شه بره

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
ارع قلبم ناراضیه ها ولی مغزم کاملا خوششه😂

مغز عاقلانه تصمیم میگیره ولی قلب احساس هست....

باید آسیب هایی که بهت زده رو هی مرور کنی اون موقع قلب و احساس ات هم راضی میشه که اصلا پیام و تلفن بهش نزنی،

هر چقدرم اون منت کشی کرد فعلا جوابش رو نده

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

منم یه روزه پیام ندادم بهش بنظرت چندروز دوام میاریم؟

نمیدونم امروز دلم براش تنگ شده..

ولی چون همون روز آخری انقد ناراحت بودم ی سری حرفا زدم دیگه فکر نکنم اونم پیام بده

مغز عاقلانه تصمیم میگیره ولی قلب احساس هست....باید آسیب هایی که بهت زده رو هی مرور کنی اون موقع قلب ...

همینکارو میکنم ...

روز آخری ک پیام داده بود بهش گفتم برای خودم و فکرای ت سرم با تو متاسفم..کلی حرف دیگه ام گفتم البته توهین نکردما بیشتر شبیه گلگی بود که چرا این حرفا رو زدی(حرفای دم آخرش)و اینکارو کردی و منو مگ ت مثل خ.رابا دیدی ک این پیامو دادی.. انقد عصبی بودم یادم نیست دیگه چی بوده...

چون سابقه اینو داره این حرفارو از قصد بزنه ک منو بچزونه ولی برای برگشتن اومده باشه مخصوصا اینکه ی جای حرفاش گفتم کاش اینارو نمیگفتی اونم گفت کاش..که انگار مثلاً منظورش این بوده کاش نمیگفتم ک این واکنشو نبینم..بعدش گفت میخامخی تعداد وسیله برات بیارم قبل اینکه بینمون بحث شه..میگم نکنه میخاست برگرده و خدم گند زدم با حرفام و الا ب خودش میگه بعد دوسال این دختر اینطوریه با من هنوز چ فایده داره برگردم وقتی منو نمی‌شناسه این حرفا رو میزنم بهم ..هفففف مغزم درد می‌کنه دیگه 

نمیدونم امروز دلم براش تنگ شده..ولی چون همون روز آخری انقد ناراحت بودم ی سری حرفا زدم دیگه فکر نکنم ...

منم دلم تنگ شده نمی دونم چرا فقط یکروز میتونم ناراحت باشم و بعد تمام کارایی کهکرده و ناراحتم کرده کمرنگ میشن فقط لحظه های خوب بولد میشن واسم ،ولی سکوت خوبه میفهمیم چقدر ارزشداریم واسشون و واسه موندنمون کاری میکنند یا نه 

فعلا صبر...

منم دلم تنگ شده نمی دونم چرا فقط یکروز میتونم ناراحت باشم و بعد تمام کارایی کهکرده و ناراحتم کرده کم ...

هق من حس میکنم خدم گند زدم..

هق من حس میکنم خدم گند زدم..

این قلب و احساس تو هست که بالا پایین میشه و گاهی حس عذاب وجدان میگیری که حس ات غلط است؛

اون باید عذاب وجدان بگیره که این همه از تو سو استفاده کرده....

باید خداروشکر کنی که این رابطه سمی و پر از گناه و آبرو ریزی از زندگی ات حذف شد.

اون آدم هزار بار دیگه هم برگرده فقط به خاطر رابطه است.

اگر مادر و پدرش واسطه شدن با مادر و پدرت حرف زدن و حضوری خانوادگی اومدن قرار عقد گذاشتن اون موقع باور کن که تو رو برای ازدواج میخواد ولی تا اون موقع اصلا بهش پیام و تلفن نزن،

و هیچ پیام و تلفن اش رو جواب نده،

اگر واقعا تو رو بخواد میاد در خونتون با خانواده ات حرف میزنه...

پس تو اصلا جواب نده که بفهمه حداقل این یک بار جدی هستی و دختر دم دستی فقط برای اینکه از جسم ات سواستفاده کنند نیستی...

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/