2777
2789
عنوان

کاش میشد این پدرایی که بچه هاشونو میکشن تیکه تیکه کرد 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 105 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره همین دختر ارایشگرع توی اسلام شهر

خدا لعنتش کنه مردک دوباره رفت چاقو زد نمیدونم سرش و برید بعد ریلکس رفت نشست جالبه اون مرده برگشت نگاه کرد کچل بی‌شعور راحت رد شد رفت 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

این روزا چقدر از این خبرا می شنویم 

فیلم حادثه رو دیدم و از بی تفاوتی مردم نسبت به این اتفاق دلم گرفت اون مردک دچار جنون آنی شده بود حداقلش این بود دو تا مرد میرفتن جلوشو میگرفتند

کاش پدرومادرا دخترشون به ازدواج هر نری در نمی آوردند واقعا لایق اسم پدر نیستن

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

خدا لعنتش کنه مردک دوباره رفت چاقو زد نمیدونم سرش و برید بعد ریلکس رفت نشست جالبه اون مرده برگشت نگا ...

بیشرفو ایشالله خدا به بدترین شکل تقاصشو پس بگیره ازشون 

من فیلم کاملشو ندیدم فقط خبرشو شنیدمدلم نمیاد نگاه کنم

نگاه نکن بی شرف مردها ریلکس رد میشن و خوب که باباهه میکشه تازه میرن نگاه میکنن واقعا که باباهه هم راحت سوار میشه جالبه میگن دو تا چاقو زده یکبار حدود ده تا چاقو زد باز دوباره برگشت دوباره چاقو زد و ریلکس نشست 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم