یه دختر که بوکس یاد میگیره بعد گردنش میشکنه وتهش هم مربیش با خواسته خودش با تزریق آدرنالین میکشش
🙁
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
فک کنم فقط من فیلم لاکپشتها هم پرواز میکنن رو دیدم 😭😂اونم شبیه درخت گردو...
چند روز پیش اینجا چند نفر گفتن که فیلمش خیلی غمگینه ،اما من ندیدمش،دلشم ندارم البته😢😢
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
دختره با داداش دوستش ازدواج میکنه اما پسره مریض روانیه...همه اش شک داره به زنش...گیر میده بهش...حتی به دایی دختره هم روز عروسیشون شک داشت....انقدر این گیر دادن ها و کتک زدن هاش زیاد میشه که دختره آخر میزنه به سیم آخر و حسابی از خجالتش درمیاد😁
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
حالا فرض کن من انقد با خودم درگیرم که چند بار دیدمش 😐🌻😂حالا این هیچی لاکپشت ها هم پرواز میکنند شب ...
اره بگو چون عمرا ببینمش😂
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇