2777
2789
عنوان

فیلمی که حالتونو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 126 پست
یه دختر که بوکس یاد میگیره بعد گردنش میشکنه وتهش هم مربیش با خواسته خودش با تزریق آدرنالین میکشش

🙁

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم فقط من فیلم لاک‌پشت‌ها هم پرواز میکنن رو دیدم 😭😂اونم شبیه درخت گردو...

چند روز پیش اینجا چند نفر گفتن که فیلمش خیلی غمگینه ،اما من ندیدمش،دلشم ندارم البته😢😢

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چی هست داستان فیلمش؟

دختره با داداش دوستش ازدواج میکنه اما پسره مریض روانیه...همه اش شک داره به زنش...گیر میده بهش...حتی به دایی دختره هم روز عروسیشون شک داشت....انقدر این گیر دادن ها و کتک زدن هاش زیاد میشه که دختره آخر میزنه به سیم آخر و حسابی از خجالتش درمیاد😁

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

حالا فرض کن من انقد با خودم درگیرم که چند بار دیدمش 😐🌻😂حالا این هیچی لاکپشت ها هم پرواز میکنند شب ...

اره بگو چون عمرا ببینمش😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

آخرین شب هجده سالگی

اینم خیلییییی ناراحت بوودود😭😭😭