2777
2789
عنوان

فیلمی که حالتونو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 126 پست

آخرین شب هجده سالگی

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

برعکس همه که معمولا میگن تایتانیک تایتانیک اصلا خیلییی غمگین نبود...تازه من از رز عصبی شدم میتونست اون بدبختو هم بیاره رو تخته اش  

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درخت گردو را من ی ربعشو دیدم،خیلی بد بود

حالا فرض کن من انقد با خودم درگیرم که چند بار دیدمش 😐🌻😂

حالا این هیچی 

لاکپشت ها هم پرواز میکنند شبیه همونه منتها کامل به زبان کوردی حرف  میزنن شاید متوجه نشید اما اونجا که بچه میگه " دا ( مادر ) " خیلی غمیگنه و دختربچه ای که مادرشه.... اسپویل کنم برات ؟

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

درخت گردو را من ی ربعشو دیدم،خیلی بد بود

خیلی خیلی،اصلا نمیشد تحمل کردددد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای آدمایی که واقعا اون اتفاقارو از سر گذروندن، چرا خدا اینکارو با ما میکنه؟! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

درخت گردو 

رستگاری عشق 

فهرست شیندلر 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بی بدن، برادران لیلا، هیس دخترها فریاد نمیزنند، زیر سقف دودی، ملی و راه های نرفته اش

هرچی فک کزدم ملی و راه های نرفته رو بگم یادم نمیومد داشتم مغزم میترکید خدا خیرت بده نجاتم دادی

داستانش چیه؟

یه دختر که بوکس یاد میگیره بعد گردنش میشکنه وتهش هم مربیش با خواسته خودش با تزریق آدرنالین میکشش

خیلی خیلی،اصلا نمیشد تحمل کردددد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای آدمایی که واقعا اون ...

فک کنم فقط من فیلم لاک‌پشت‌ها هم پرواز میکنن رو دیدم 😭😂

اونم شبیه درخت گردو...

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

بی بدن، برادران لیلا، هیس دخترها فریاد نمیزنند، زیر سقف دودی، ملی و راه های نرفته اش

من فیلم ملی رو ندیدم کامل تیکه هاشو تو اینستا دیدم...یعنی دلم میخواست شوهرش و خواهر شوهر شو به قطعات نامساوی تقسیم کنم...آخر فیلم که دختره افتاد به جون شوهرش دلم خنک شد...😁😁

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

من فیلم ملی رو ندیدم کامل تیکه هاشو تو اینستا دیدم...یعنی دلم میخواست شوهرش و خواهر شوهر شو به قطعات ...

چی هست داستان فیلمش؟