2777
2789
عنوان

ماجرای من و دوستای قبلیم

89 بازدید | 10 پست

خب خلاصش میکنم 

اگه میخوای بخونی غر بزنی همین الان برو کسی زورت نکرده

با یه دختری آشنا شدم به اسم مبینا دخار خوب و پایه ای بود.باهم دوست شدم و بعد شدیم سه تا من و مبینا و ماندانا .ماندانا اضافه شد یه روز نمیدنم سر چه موضوعی (ولی میدنم چرت بود)من و ماندانا با مبینا دعوامون شد و تو نمازخونه بودیم مبینا گفت شیطون گولم زده با شما دوست شدم مام اداشو در آوردیم.بعد چند وقت ماندانا وضع دوستاش خوب شد و مارو ترک کرد منم دوباره بامبینا دوست شده بودم .دوتایی زیاد کیف نداشت و دوباره یکی دیگه با ما دوست شد به اسم زهرا.من زیاد دلم بش نبود و بهش گفتیم قسم جونتو بخور تا آخر عمرت با 《ما》دوست باشی اونم قبول کرد.

بعد چن وقت دیدم زهرا و مبینا اصن به من محل نمیدن منم رفتم یه گوشه نشتم تا زهرا اومد و گف بیا مبینا کارت دارهرفتم مبینا گفت که من تو و ماندانا رو سر اون روز حلال نکردم و شاید به خاطر همین مامان ماندانا مرده(واقعی مرده)الانم دیگه باهات دوست صمیمی نیستم .شب بود و برقا رفته بود و من کل راهو داشتم گریه میکردم.تا چند روز و چند شب حالم بد بود.خلاصه گذشت تا چند سال بد اومد بقلم کرد گف بیا دوباره باهم دوست باشیم گفتم باشه اما خبری نبود و فرداش دیگه بامن دوست نبودن.

دوباره چن وقت بعد اومد گف تو دل منو زهرا جاشدی بیا باهم دوست باشیم منم گفتم باشه واما بازم سرکاری بود.

به نظرتون اگه دوباره درخواست دوستی داد قبول کنم؟

میدونم چرت بود ولی نظرتونو میخواستم بدونم (:

زندگی یه باره پس اونجوری که دوست داری زندگی کن و به حرف هیچکس گوش نده فقط خودت🌈♥️🫀👣

منم به زهرا گفتم تو قسم جونتو خوردی با ما دوست باشی یعنی من و مبینا اونم هیچ حرفی برای گفتن نداشت.مبینا هیچ وقت خونه ی ما نمیومد میگفت مامانم نمیزاره نه شما بیایید خانه ی ما ن من خونه شما اما اون شب وسط حرفاش گفت ما چن وقته میریم خونه ی هم نقشه میکشیم(دلم آتیش شد)و میخواستیم زود بت بگیم تاروز اول مدرستو خراب نکنیم

زندگی یه باره پس اونجوری که دوست داری زندگی کن و به حرف هیچکس گوش نده فقط خودت🌈♥️🫀👣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۱سالته تو این سایت چیکار میکنی یکم بزرگتر شی بع این روزات میخندی

13 سال

۱۱سالته تو این سایت چیکار میکنی یکم بزرگتر شی بع این روزات میخندی

وا مگه چیه این سایت برا همه است 

ابتدایی هستی🤔هیچی اومد بگو برو از ادم دورو خوشم نمیاد

بله 

ممنونم

ابتدایی هستی🤔هیچی اومد بگو برو از ادم دورو خوشم نمیاد

اخه بعد بامن بد میشن.وقتی اینا بد میشن تقریبا کل کلاس بد میشن بام چون بیشتریا تو اکیپ اونان