2777
2789
عنوان

به پارتنرم بگم

79 بازدید | 8 پست

پارتنرم از گذشته من خبر داره کلیات رو میدونه حالا قبلا با کسی بودم تمام کردم  و بهش گفتم پیام نده رابطه ام جدیه و نامزد کردم باز سه ماهی یکبار پیام میزاره یا الکی میگه من همکلاسیت هستم ازت خوشم اومده کسی تو زندگیت نیست

آخرین بار گفتم لطفا پاک کن شمارمو پیام نده وگرنه سیم کارتمو عوض میکنم گفت باشه ولی بازم داخل تلگرام میبینم شمارمو سیو داره

یکبار دیگه پیام نداد ب پارتنرم گفتم گفت نیاز نیست شماره ات عوض کنی یکبار دیگه داد به من بگو

الان بهش بگم یا نگم؟😕

چون ۵ ماه دیگه حدودا  نامزد میکنیم میخوام  شمارمو عوض کنم دو دلم

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉

عوض کن

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🙂هیچوقت هیچوقت گذشته ی خودتون رو،خصوصا اگر تأثیری تو زندگیتون نداشته رو به مرد جماعت نگید..

وقتی میپرسن خودشون چی؟ 

مثلا داری با یکی آشنا میشی، میپرسه قبلا با کسی بودی یا نه. چی باید گفت؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
وقتی میپرسن خودشون چی؟ مثلا داری با یکی آشنا میشی، میپرسه قبلا با کسی بودی یا نه. چی باید گفت؟

اگر واقعا با کسی نبودی ،با خیال راحت بگو نه.

اگرم با کسی بودی که خیلی جدی نبود،بازم بگو نه،درسته دروغه،اما دروغ مصلحتیه.

فقط در صورتی باید بگی با کسی بودی که فرضا تا نامردی و عقد پیش رفته باشید و بهم بخوره مثلا ،چیزای دیگه رو بهتره بیان نکنیم

🦋✨

اگر واقعا با کسی نبودی ،با خیال راحت بگو نه.اگرم با کسی بودی که خیلی جدی نبود،بازم بگو نه،درسته دروغ ...

نه من با کسی تا نامزدی و... پیش نرفتم اصلا. 

اما با کسی تو رابطه بودم

اما خیلی رابطه ی خاص و جدی ای نبود

یعنی دروغکی بگم با هیچکس نبودم؟ اگه بعد از یه طریقی بهش ثابت شد چی؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
نه من با کسی تا نامزدی و... پیش نرفتم اصلا. اما با کسی تو رابطه بودماما خیلی رابطه ی خاص و جدی ای نب ...

قبل از وارد رابطه ی جدیدی شدن ،مطمئن بشید که هیچ چیزی از رابطه ی قبلی باقی نمونده و کاملا تموم شده.اینطوری تو رابطه جدید خیالتون راحت تره.

🦋✨