2777
2789

من تو زندگیم ی اتفاق خوب افتاد ی موفقیت بزرگ ک باعث شد ب چشم بقیه بیام.بهم توجه کنن.ب قولی آدم حسابم کنن 

اونموقه رابطه ام با خدا با امام‌زمان(عج)خیلی خوب بود و این موفقیت ک از نظر بعضی ها مثل معجزه بود رو نتیجه اون روابط صمیمانه و نزدیک با امام عصر(عج) می‌دونم 

اما در عرض ۳ سال ۱۸۰ درجه فرق کردم.

تو پوشش .انجام واجبات.عوض شدم  گاهی ب گذشته نگاه میکنم و با خودم میگم من اون بودم و الان این شدم؟؟

الان ی موقعیتی هست ک باید تلاش کنم دعا و استغاثه کنم اما همش با خودم میگم من ک موفق نمیشم چون خدا همان خداست این منم ک عوض شدم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

به نظر من رابطه با خدا فقط این مسیر رو تسهیل میکنه، اصل تلاش خود شماست ، اگه الان این طرز فکر رو داری که موفق نمیشی پس اونجور که باید تلاش نمیکنی و نتیجه ای هم نمیگیری، منطقی فکر‌کن‌، چرا رونالدو که به خدا و امام زمان اعتقاد نداره انقد موفقه؟ اون که دعا و استغاثه بلد نیست. من خودم تلاش میکنم و بعدش توکل میکنم.

به نظر من رابطه با خدا فقط این مسیر رو تسهیل میکنه، اصل تلاش خود شماست ، اگه الان این طرز فکر رو دار ...

نمی‌دونم همش فک میکنم خدا باید بخواد و اتفاق بیافته 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم همش فک میکنم خدا باید بخواد و اتفاق بیافته

این طرز فکر ماست که از بچگی بهمون گفتن، وگرنه خدا توی قرآن هم گفته تا خودت نخوای اوضاعت تغییر کنه خدا هم شرایطت رو تغییر نمیده، پس فکر و خیال نکن، عمل کن