2777
2789

میگم اینا دانشجویی میکنن نه من آنقدر پررو وفعال واجتماعی از ته دل میخندن میشینن تو چمنا حرف میزنن با هم فکر کنک ما فقط بهر تماشای جهان آماده ایم اینا جوونی میکنن نه من🙃اصلا نمیدونم چجوری اکیپ میشن الان لابد یه عده میخوان بگن میپاشه ودرد نمیخوره 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

تو دوران دانشجویی شاید اما بعدش که تموم شد سال تا ماه از هم خبر نمیگیرن دیدم که میگم 

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ما اکیپ و اینا زیاد نداریم ولی بعضی ها انقدر راحتن و به قول شما قهقهه میزنن از ته دل

بعضی اوقات میگم من خیلی سخت گرفتم دانشگاه را انگار فقط منم استرس امتحانا را دارم😐😂

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

تو دوران دانشجویی شاید اما بعدش که تموم شد سال تا ماه از هم خبر نمیگیرن دیدم که میگم

میدونه ولی لازم یه حس تعلق دارن حتی مدت کوتاه من همونم ندارم از دور که بنظر خیلی خوش میگذرونن

معجزه خود تویی ...🩵🌱

حالا ما اکیپ و اینا زیاد نداریم ولی بعضی ها انقدر راحتن و به قول شما قهقهه میزنن از ته دل بعضی اوقات ...

اصلا استرس امتحان هیچی ولی من حتی دوست صمیمی هم ندارم 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

اصلا استرس امتحان هیچی ولی من حتی دوست صمیمی هم ندارم

طبیعیه بخدا🤦🏻‍♀️

با خدا باش و پادشاهی کن💫😁

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

طبیعیه بخدا🤦🏻‍♀️با خدا باش و پادشاهی کن💫😁

چرا پس همه تو دانشگاه انقدر خوشن با هم من فقط میزم نمازخونه با چند تا آدم حرف میزنم همین

معجزه خود تویی ...🩵🌱