2777
2789
عنوان

اگه تجربه بارداری دارین بیاین لطفا

190 بازدید | 19 پست

کسی که باردار بشه باید چه چیزایی بخوره و چه چیزایی نخوره؟اصلا چه کارایی انجام بده چه کاریی نه کلا هر اطلاعاتی دارین بگین لطفا 

حرص نخوره

غصه نخوره

استرس رو از خودش دور کنه

پیاده روی داشته باشه

استراحت کافی

غذای خوب و مقوی 

زیر نظر دکتر خوب باشه

داروی گیاهی و شیمیایی سر خود نخوره

از ۳ ماهگی ب بعد به پهلو بخوابه

نمک و شکر کممم بخوره

فست فود و غذاهای آماده کممممم بخوره و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جیگر و ماهی میگن باعث سقط میشه برنج هم کم بخوری 

دستت لکه ای شد نزن به جاییت تا دست و صورت و بدن بچه لکه ای نشه 

استرس خیلی رو جنین تاثیر داره کلا دوری کن از استرس

سعی کن مثبت اندیش و باخدا باشی چون روی بچه ات خیلی تاثیر داره

در محیطی آرام و به دور از تنش باشی بچت هم آرام خواهد بود 

براساس روایت هم خرما زیاد بخور تا بچه ات صبور بشه

گرمیجات و ادویه ها هله هوله سرخ کردنی و چرب اینا باعث میشه احساس سنگینی بکنی و حالت تهوع بیشتر بشه  سنگین ک از اول تا آخربارداری خطرناکه من بارداری اولیم هم گرمیجات میخوردم هم ادویه و چیز سنگین هم جاب جا میکردم بارداری خوب و زایمان عالی داشتم  ولی بارداری دومی نمیتونم چیزی بخورم حالم‌خیلی بد میشه همش حالت تهوع میاد سراغم و همش استراحت مطلقم چون کمرم شدید درد داره 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جالب همه استرس و گفتن تجربه ای که به دست اوردم از خیلیا مرسیدم گفتن تو بارداری استرس داشتن بعد بچشون خیلی شیطون و عصبی شده ایکاش تو بارداری خانما محیط آروم باشن 

وای من اشتهام خیلی زیاده 😭

چیزایی ک دوستان گفتن همه درسته تا ۳ یا ۴ ماهگیت کارای سنگین نکن و مراقب باش بچه تهدید نشه بادوم درختی خیلی خوبه بخور نون سنگگ بخور به جای لواش نمک هم زیاد نخور 

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
چه جالب همه استرس و گفتن تجربه ای که به دست اوردم از خیلیا مرسیدم گفتن تو بارداری استرس داشتن بعد بچ ...

من ناراحت بودم به خاطر یه قضیه خیلی گریه میکردم...

ولی بچم اونجوری نیس

ببین زن حامله هورمونلش ریخته بهم معلومه که تاراحتتتر و عصبی تر از همیشه هست

ول کن زیاد در بند این چیزا نباش زندگی عادی تو بکن

فقط رو حرام و حلال زیاد دقت کن 

هیچچچ چیز شبهه داری سعی کن نخوری یا گناه نکنیم

اون تاثیر داره

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

من ناراحت بودم به خاطر یه قضیه خیلی گریه میکردم...ولی بچم اونجوری نیسببین زن حامله هورمونلش ریخته به ...

حلا یه چیز هم من بگم شاید به درد بقیه خورد میگن خوندن سوره حضرت یوسف تو بارداری باعث زیبایی جنین میشه من اعتقاد دارم  دوستم خوند واقعا بچه اش خیلیییی خوشگل شده