2777
2789
عنوان

اگه تجربه بارداری دارین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 19 پست

هروقت تهوع داشتی دراز بکش فشار از روی شکم و معده ات برداشته بشه و بین پاهات بالش نازک بذار که فشار از روی کمرت برداشته بشه.. غذا در حجم کم و دفعات زیاد بخور هیچوقت معده ات پر پر یا خالی خالی نباشه صبحا نون خشک آروم آروم مزه مزه کن.. ترشی و ماست کمتر بخور اگه ترش میکنی

خیارسبز و میوه های آبدار به بعضیا تهوع میده و ممکنه برا بعضیا نتیجه ی عکس بده‌‌. جایی که اذیت میشی نرو تا ذهنت آروم بمونه موقع خنکی هوا پیاده روی کوتاه داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلا یه چیز هم من بگم شاید به درد بقیه خورد میگن خوندن سوره حضرت یوسف تو بارداری باعث زیبایی جنین میش ...

خیلی طولانیهههه:))

ماه چندم  باید خوند

اقا من هر بار شروع میکنم به خوندن 2 تا ایه میخونم میذارم کنار

خیلی تنبل شدم

روزی 2 ایه قبوله:)))

همه چیز بخوره ولی کم.فست فود و مواد قندی و نوشابه سعی کن نخوری.گرمیجات فقط اوایل بارداری خطر ناکه.بچه بزرگتر بشه میشه خورد.حرص نخور.عصبانی نشو.زن حامله حساس میشه پس از قبل با شوهرت و اطرافیان در این مورد صحبت کن.اگر مشکل خاصی نداری زیاد نهواب فعالیت داشته باش.ماه اخر پیاده روی و وزرش های بارداری انجام بده.زیاد سونو نرو

خیلی طولانیهههه:))ماه چندم باید خونداقا من هر بار شروع میکنم به خوندن 2 تا ایه میخونم میذارم کنارخی ...

اره قبول 🤣مهم نیت  ...دوستم  میگفت تو دوران بارداریم که متوجه شدم تا به دنیا اومدن بچه ام چندین بار کامل این سوره رو خوندم ...خودش و همسرش ظاهرشون خیلییی معمولی ولی بچشون به حدی قشنگ که هر جا میره همه از زیبایی بچشون میگن