2777
2789
عنوان

طراحی دوخت خمینی شهر امیرکبیر

39 بازدید | 3 پست

سلام دوستان 

من سال نهمم و برای انتخاب رشته طراحی دوخت رو توی نظرم دارم اما چند تا سوال دارم

اول اینکه ازمون ورودی و کتبیش چجوریه انقدر که میگن سخته یا نه میتونی قبول شی ازمون عملیش چطور؟چی میپرسن چی میخوان باید طرح بکشیم کلا یکم راهنمایی کنید خیلی واسه ازمون ها استرس دارم و اگه قبول نشم‌ تمومه

و به نظرتون اولیت دومم رو چی بزارم؟گرافیک و فتوگرافیک و نقاشی و معماری هزینه هاشون بسیاااار بالاس و نمیتونم تربیت خانواده و کودک هم به نظر من خیلی بده و اصلا علاقه ندارم میمونه حساب داری و کامپیوتر که هیچ اطلاعاتی ندارم‌میشه کمک کنید؟خیلی استرس دارم

جای خوبی انتخاب کردی دختر خاله ام میره ازمونش فکر کنم یه چنتا چیز کوچیک میدن کوک بزنیو چیزای عملیه ا ...

مبشه لطف کنی چند تا سوال ازش بپرسی واسم؟؟

همین امیرکبیر خمینی شهر دیگه؟

ازمون عملیش چجوریه کل کتابه سخته یا نه اگه معدل ۱۹ و نیم و این حدودا باشی میتونی توی ازمون عملیش قبول شم یا نه سوالات سخت و مفهمومی میدن یا عادی و واسه ازمون عملی باید فیگور بکشیم؟ ازمون جنس پارچه یا چیزی میپرسن؟چند نفرو توی مدرسه واسه طراحی دوخت میگیرن؟این ترسوندنا و سخته سخته ها الکیه یا اکثرا قبول میشن؟از رشتش راضیه هزنیه هاش در ماه حدووودا چقدره؟ یادمیگیرن؟اگه طراحیم زیاد قوی نباشه میتونم یادبگیرم یا معلماش خوب درس نمیدن؟

بببخشید میدونم خیلی سواله ولی واقعا استرس دارم😅💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جای خوبی انتخاب کردی دختر خاله ام میره ازمونش فکر کنم یه چنتا چیز کوچیک میدن کوک بزنیو چیزای عملیه ا ...

به عنوان کسی که توی هنرستانه به نظرش یه جز طراحی دوخت چی خوبه؟یعنی به نظرش اولویت دومم رو چی بزارم؟