2777
2789
عنوان

خانومای بچه دار لطفاً همه نظر بدین بین اینا کدومو بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از این داشتم، خوب بود راحت توش میخوابید، اون دوتای دیگه اصلا بدردت نمیخوره،

یه پیشنهاد بهت بدم، همینم الان نخر، شاید نوزادت روی پا یا روی زمین خودش خوابید، اگر دیدی نمیخوابه برو بگیر، من خودمم فک کنم یه ماهش بود رفتم خریدم، به فروشنده گفتم میزارم توش اگر خوابید میبرم، همونجا توی مغازه خوابید😅

اونایی حالت ننو داره شبیه این سنتی ها هستش اونا میگن خوبه، البته پسر من تو اوناهم نموند! انشاالله برا بچه بعدی از اون آخری که نرده داره میگیرم که از دست پسرمم حفظ شه!

وی گرفتی عزیزم

کلا نخریدم این ی مورد رو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

بنظرم ی دست رخت خواب نوزادی بگیر من برا بچه دومم فقد ی دست رخت خواب نوزادی تهیه کردم

اونارو که گرفتم.ولی گفتم گهواره هم شاید خوب باشه برا خوابیدنس

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
خرج الکی.من الان با نوزادم شبا رو تخت دو نفره میخوابیم.طی روزم ، یه تشک دست دوز داره میزارم زیرش، من ...

منم اونارو گرفتم.اخه دخترم تو گهواره می‌خوابید گفتم اینم حتما همونه

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
اونارو که گرفتم.ولی گفتم گهواره هم شاید خوب باشه برا خوابیدنس

اصلا  پول اضافه و فوق العاده جا گیرت چون نو میمونه ادم تا سالها دلش نمیاد بندازه دور کلا نکیری راحتری

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

من دومی رو گرفتم بچم یک ماهشه فعلا که همین گهواره عصای دستمه دو‌هفته اول چون خیلی کوچولو بود توش نمیموند اما الان دیگه توش میخوابه بعضی وقتام که از دل درد گریه میکنه تو گهواره اروم میشه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

هیچکدوم 

گهواره ک بچه رو عادت بدی کارت تمومه هرجا بری یا باید بذاری توو چادر تکون بدی یا گهواره بغل بری مهمونی

من برا بچم تخت بزرگ گرفتم از همون اول تا یک‌سالگی پیشمون میخابید بعد اونم تخت خودش توو اتاق ما

ولی هنوز قسمت نشده اتاقش جدا کنم ۵ سالشه چون ماهم مستاجریم و خونه هامون تک خاب