2777
2789

خانوما قضیه از این قراره شوهر من خیلی مارموزه از دوستان پیش ماشین طلا از اسمم درآورد این آخر هم پولام و از دستم درآورد بماند ک کتک کاری کرد و فحاشی و بددلی و شکاکی و خیانتی که کرده منم وکیل گرفتم مهریه گذاشتم اجرا از دیروز پیام میده بیا تعهد میدم اما میگم حق طلاق بده یکی از اموالت ب نامم کن بعد بیام میگ نه ازت میترسم یک جوری حرف میزنه انگار من دوس دخترشم خانوادم و وکیلم میگن جوابش نده اما من نمیخام زندگیم خراب بشه اما الان حس میکنم فقط برا حساباش مسدود شده اینجوری می‌کنه شما جا من باشین چیکار میکنین ایندفعه برم بد باشه دیگه خونه پدرم نمیتونم تحت هیچ شرایطی برگردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم بد دل و شکاک درست نمیشه هیچوقت بیشتر فکر کن میخای دقیقا کجای زندگیت خراب نشه؟

خانوادم میگن جدا شو ۱۱سال از عمرت رفته تمام کارام دارن. انجام میدن ولی من دل بسته این مرد هستم دلم گیره

خانوادم میگن جدا شو ۱۱سال از عمرت رفته تمام کارام دارن. انجام میدن ولی من دل بسته این مرد هستم دلم گ ...

من درکت میکنم می‌دونم چ حسی داره ولی عزیز من صبر تو ب قیمت تموم شدن ذوقته

وقتی ت داری برای زندگی تلاش میکنی که حتی اون نمیخاد ببینه چ ارزشی دارع؟

گفتی خیانتم کرده دیگه حجت تموم کرده تصمیم درستو بگیر

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
من درکت میکنم می‌دونم چ حسی داره ولی عزیز من صبر تو ب قیمت تموم شدن ذوقتهوقتی ت داری برای زندگی تلاش ...

همش میگه پشیمون میشی من دوست دارم و عاشقتم اما تا میرم خونش فحشم میده اگر باب میلش نباشم ک دعواس هم شکاک هم بددل بدتر کتکمم میزنه 

همش میگه پشیمون میشی من دوست دارم و عاشقتم اما تا میرم خونش فحشم میده اگر باب میلش نباشم ک دعواس هم ...

قلبت قبول میکنه این آدم اصلا ازت خوشش میاد چ‌برسع ب دوست داشتن؟

یازده سال تمام تحمل کردی چیزی تغییر نکرد یازده سال بعدیم تغییر نمیکنه

این ادما اصلا تکلیفشون با خودشون مشخص نیست تورو هم آزار میدن

قلبت قبول میکنه این آدم اصلا ازت خوشش میاد چ‌برسع ب دوست داشتن؟یازده سال تمام تحمل کردی چیزی تغییر ن ...

یکبار میگ هر چی بخوای بهت میدم یک بار میگ نمیدم یکبار میگ توافقی جدا بشیم یک بار میگ طلاقت نمیدم وقتی میرم خونش فحشای ناموسی میده الان ک دور شدم دوست دارم از دهنش نمیفته من پولام گرفت یک شب باهم اتمام حجت گردیم خوب بشه یک مسافرت رفتیم دیدم ن همون آدمه دارم خودم گول میزنم برگشتم 

یکبار میگ هر چی بخوای بهت میدم یک بار میگ نمیدم یکبار میگ توافقی جدا بشیم یک بار میگ طلاقت نمیدم وقت ...

دقیقا منم همین رفتارا رو دیدم ی روز میزارنت روی سرشون ی روز انگار هیچ نسبتی باهاشون نداری 

روح تو تا کی میخواد تحمل کنه؟؟نمیخام گولت بزنم دل تنگ میشی خیلی بد ولی از خودتت بعدش ممنون میشی 

می‌دونی تهش اون ب من گفت من بدون ت خوشحالم ؟؟منی ک آزاری ب اون نرسوندم بارها روحمو خورد کرد آخر سرم اون از نبودن من راضی شد

چجوری تمومش کردی من خیلی دوسش دارم

منم دوسش دارم 

سخته بخدا ولی واقعا وقتی اون حرفا رو شنیدم..بهم گفت از نبودنت خوشحالم...چکت نمیکنم.. آرامش تنهاییمو دوست دارم...

و تورو نمیخام دیگه 

نمیگم چیزی نگفتم خیلی بهش اصرار کردم خیلی ولی قبول نکرد چکار میتونم بکنم؟

می‌دونی حتی ی جاهای حرف زدنمون گفتم کاش این حرفارو نمیزدی دیدم نوشت کاش انگار که اون حرفا رو از قصد زده باشه منو عصبی کنه فقط و دیده من بد واکنش نشون دادم ناراحت شده باشه 

ولی باید تموم میشد