2777
2789
عنوان

چایی خواستگاری رسمی

894 بازدید | 100 پست

سلام صبحتون بخیر باشه 

خانوما هفته بعد خواستگاری رسمی هستش  غیر از خانواده داماد پدربزرگ و مادر من و عمو و زنموی خانواده داماد هم هستن تعداد زیاد هول میشم ، زشته چایی نبرم😂؟ بجاش شیرینی ببرم نمی‌دونم حتی لباس چی بخرم راهنمایی کنید

مگه هنوز رسم چایی بردن عروس هست اونم تعداد بالا 

مگر اینکه روز اول خواستگاری باشه و اولین بار هم رو ببینید که برا تعداد کم عروس چایی ببره 

کلا پذیرایی رو عروس انجام نمیده نه چایی نه شیرینی 

مگه هنوز رسم چایی بردن عروس هست اونم تعداد بالا مگر اینکه روز اول خواستگاری باشه و اولین بار هم رو ب ...

من خودمم فکر کردم رسمه پس خیالم راحته مامانم و خواهر کوچیکم میگم پذیرایی کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه هنوز رسم چایی بردن عروس هست اونم تعداد بالا مگر اینکه روز اول خواستگاری باشه و اولین بار هم رو ب ...

وای خداروشکر ینی این رسمه ورافتاده😂😂😂همیشه استرسشو داشتم

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

اره چایی ببر ولی هواست باشه سوتی ندی 😭😭😭من خرابکاری کردم ابروم رفت 

۲ هفته قبل دوست پسرم اومد خواستگاری منم چای بردم اول به بزرگترا یعنی پدر بزرگمو پدر بزرگ اون تعارف کردم بعد به دوست پسزم که رسیدم روم نشد تعارف کنم چای بهش ندادم😭😭😭باباش کنارش نشسته بود یهو صدام زد دخترم ی چای هم به فلانی بدههههه یهو مادربزرگش داد زد وااا باید عروس خانوم خودش بهش تعارف کنه تو چزا دخالت میکنی😭😭😂😂😂

شادی ام با دیگران است و غمم سهم خودم!💔

منم اصلا چایی نبردم .چهارجلسه خواستگاری بود من نبردم خواهرم برد

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

اره چایی ببر ولی هواست باشه سوتی ندی 😭😭😭من خرابکاری کردم ابروم رفت ۲ هفته قبل دوست پسرم اومد خواس ...

ای جان 

حالا چی شد؟؟عقد کردین یانه هنوز

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

اره چایی ببر ولی هواست باشه سوتی ندی 😭😭😭من خرابکاری کردم ابروم رفت ۲ هفته قبل دوست پسرم اومد خواس ...

وای😂🤣😭😭😭😭😭😭 نه نمی‌برم تعداد زیاده واقعا با اینکه فامیلیم اما نمیتونم

دختر خاله من تو خواستگاری ای که فقط مامان بابای خودش و مامان و خواهر پسره و خود پسره بودن، پذیرایی کرده بود اونم شربت نه چایی

تو جلسه دوم که خواستگاری رسمی بود و عمو و عمه و باقی بزرگترا بودن، دختر خاله ام خیلی معذب بود واسه دیدنشون، حتی از اتاقش بیرون نرفت، پذیرایی هم با مامانش بود. ما دخترخاله هام رفتیم تو اتاق پیشش نشستیم باهم حرف زدیم از استرسش کم بشه! فقط داماد اومد تو باهاش حرف بزنه و یبارم خواهرشوهر اومد احوالپرسی

که ما رفتیم تو بالکن اتاقش مزاحم نباشیم.

حتی پدرشوهرش تا روز عقد ندیده بود عروسش رو!

کلا سخت نگیر مخصوصا اگه خانواده حساسی نداری هر طور حالت خوبه رفتار کن

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

منم اصلا چایی نبردم .چهارجلسه خواستگاری بود من نبردم خواهرم برد

ببخشید خواستگارم عکس انگشتر نشون و فرستاد من خودم نپسندیدم چون از طرف خانواده داماده چیزی نمیگم بنظرتون بگم بعدا به انگشتر بگیرم جای نشون ولی نشون و نگه دارم دوست ندارم عوض کنم یا بفروشم