گفته باشهههه کات کردنن بعد الان بگه سر پیامای تو دعوامون شده من هرچقدرم گفتم چیزی بین ما نیست باور نکرده روم نشد بگم پیام ندی
چ گوهیییی میخوردیددد میدونم لفظ درستی نیست ولی الان واقعا نمیدونم چیکار کنم🥺💔 چی بگم ک از ناراحتم کم شه حداقلللل بدجور ریده شد بهم با اینکه هیچی نگفتم بهشششش ب خدا هیچی نگفتم اصلا خودش پیام داد گرم گرفتتتتت
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ن بابا ما فامیلیم تو عید گفت کات کردن من گفتم خب چرا کات کردید و عکس دختره رو نگاه کردم اصلا من خودم گوشی اینو گرفتم با اکسم حرف زدم خودش داشت میشنید
بعد من وقتی برگشتیم شهرخودمون زنگ زدم بهش آمد گفت چ خبر خوبی چیکار میکنی حرف زدیم خلاصه بعد دایشش آمد بهم گفت پیام نده بهش 😑 من گفتم شاید چون داییش از من خوشش میاد اینجوری گفته بزار از زبون خودش بشنوم الان میگه دوست دخترم پایمارو دیده بود مجبور شدم به داییم بگم بهت بگه پیام ندی چون تو دعوا مونده بودم اون باور نمیکرد چیزی بینمون نیست
من هیچوقت نمیرم ابراز علاقه کنم ولی اگرم کردم دیگه مشکل من نیست
من ابرازززز علاقه نکردمممم کککک ما داشتیم معمولی صحبت میکردیممم حال خانوادمم پرسید منم حال خانوادشو پرسیدم فامیلیم باهم ولیاللن بدجوری ریده شد این وسط به من تازه من خراب شدم باید یچیزی بگم بهش یا ن