2777
2789

گفته باشهههه کات کردنن بعد الان بگه سر پیامای تو دعوامون شده من هرچقدرم گفتم چیزی بین ما نیست باور نکرده روم نشد بگم پیام ندی 

چ گوهیییی میخوردیددد می‌دونم لفظ درستی نیست ولی الان واقعا نمی‌دونم چیکار کنم🥺💔 چی بگم ک از ناراحتم کم شه حداقلللل بدجور ریده شد بهم با اینکه هیچی نگفتم بهشششش ب خدا هیچی نگفتم اصلا خودش پیام داد گرم گرفتتتتت

متوجه ماجرا نشدم

تو پیام دادی بعد کات کردن؟

خو چرا پیام دادی مگه چیگفتی

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

اسی با اجازه من لو رفتم...

تو رو خدا 

هفت خطا رو گزارش بزنید

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه ماجرا نشدمتو پیام دادی بعد کات کردن؟خو چرا پیام دادی مگه چیگفتی

ن بابا ما فامیلیم تو عید گفت کات کردن من گفتم خب چرا کات کردید و عکس دختره رو نگاه کردم اصلا من خودم گوشی اینو گرفتم با اکسم حرف زدم خودش داشت می‌شنید 

بعد من وقتی برگشتیم شهرخودمون زنگ زدم بهش آمد گفت چ خبر خوبی چیکار می‌کنی حرف زدیم خلاصه بعد دایشش آمد بهم گفت پیام نده بهش 😑 من گفتم شاید چون داییش از من خوشش میاد اینجوری گفته بزار از زبون خودش بشنوم الان میگه دوست دخترم پایمارو دیده بود مجبور شدم به داییم بگم بهت بگه پیام ندی چون تو دعوا مونده بودم اون باور نمی‌کرد چیزی بینمون نیست 

متوجه ماجرا نشدمتو پیام دادی بعد کات کردن؟خو چرا پیام دادی مگه چیگفتی

مننننن نمی‌دونستم دوست دختر دارههه می‌گفت کات کرده چ میدونستم آخه اگه میدونستم دیونه بودم ؟؟ الان می‌شنوم اینجوری میگه 

من هیچوقت نمیرم ابراز علاقه کنم ولی اگرم کردم دیگه مشکل من نیست

من ابرازززز علاقه نکردمممم کککک ما داشتیم معمولی صحبت می‌کردیممم حال خانوادمم پرسید منم حال خانوادشو پرسیدم فامیلیم باهم ولیاللن بدجوری ریده شد این وسط به من تازه من خراب شدم باید یچیزی بگم بهش یا ن

من ابرازززز علاقه نکردمممم کککک ما داشتیم معمولی صحبت می‌کردیممم حال خانوادمم پرسید منم حال خانوادشو ...

تو مسئول نیستی اگر متعهد بود با تو گرم نمیگرفت دوس دخترشم معلومه توپش پر بوده از دستش وگرنه بخاطر یکبار به این تندی برخورد نمیکرد 

تو نگرانش نباش 

تو مسئول نیستی اگر متعهد بود با تو گرم نمیگرفت دوس دخترشم معلومه توپش پر بوده از دستش وگرنه بخاطر یک ...

همون به خدا 

نگران نیستم دارم میسوزم نمی‌دونم چ جوری جوابشو بدم برینم بهش 

از این ناراحتممم چرا الان گفت تو رابطه است اون ک تو تعطیلات کات کرده بود :)))) حس میکنم قلبم شکست 

همون به خدا نگران نیستم دارم میسوزم نمی‌دونم چ جوری جوابشو بدم برینم بهش از این ناراحتممم چرا الان گ ...

بگو تو رابطه بودی و سر و گوش‌ت پیوی بقیه دخترا میجنبید ؟ حق داشت منم بودم همینکارو میکردم 

ببین تو خبر نداشتی از رابطه شون 

از طرفی گفته کات کرده

پس اول از همه عذاب وجدانو بزار کنار

یا برو سر تا پای خودشو با رلش بشور

یا اگه میخا دردسر درست نشه بلاکش کن و دیگه اصلا محلش نده

چون هر چی بخای بی گناهی خودتو ثابت کنی بدتر گند میخوره به همه چیز

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗