2777
2789

توروخداهرکی تجربه داره کمک کنه تاازاسترس بیرون بیام زن باردارخودش سرتاپااسترس.بیشترموقع خواب الان دوسه شبه کشاله ران سمت چپ وپای چپ دردمیگیره نه زیادامادردمیگیره وانگارطرف چپ رحمم سفته ویکم میگیره.نمیدونم دقیقا موقعیت تخمدانم کجاست آیاتخمدانم هست یانه فرداپنج هفته تمام میشه هیچ لک یاخونریزی هم نداشتم.ممنون میشم کمک کنید

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نترس بارداری همینه سراسر درد فقط موقعی خطرناک میشه که لکه بینی داشته باشی

آخه بعضاگفتن حتی لک بینی هم نداشتیم بعدهفته ۸فهمیدیم خارج رحمه

آخه فقط برامثبت بودنش آز دادم به دکترمم گفتم نگرانم گفت مگه سابقه داری یاعملی چیزی کردی گفتم نه فقط همینطوری نگرانم الان میبینم فقط سمت چپ رحمم انگاردرحال تغییره وپای چپم دوشبه گزگز میکنه یعنی میگیره بیشترنگران میشم

آخه فقط برامثبت بودنش آز دادم به دکترمم گفتم نگرانم گفت مگه سابقه داری یاعملی چیزی کردی گفتم نه فقط ...

اینا عادیه چون رحم و بدن دارن خودشون آماده میکنن و هرچقدر بچه بزرگ بشه رحم بشتر مثل یه آدامس کش میان دختر استرس واسه چی من همه این راهرو رفتم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
اینا عادیه چون رحم و بدن دارن خودشون آماده میکنن و هرچقدر بچه بزرگ بشه رحم بشتر مثل یه آدامس کش میان ...

توکل به خداصبری میکنم تاببینم خداچی میخاد