2777
2789

من خودمم کم خونی دارم جوری که همش سرم رو بالشته میخوام بخوابم ولی ازوقتی میخورم واقعا خوبه از بندر ترکمن خریدم تهرانم باید باشه من بچه ندارم ولی میدونم که عدس زیادخوردن تو بارداری به حالتی مثل افسردگی میاره که ادم میخواد همش گریه کنه 

تا خدا با من است زمانه با من است .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مغزخام بهتره اره؟

شبا هفت تا دونه بادام و هفت تا پسته و هفته تا تیکه گردو و هفت تا انجیر میخورم،با هفت تا مویز،سعی کن خام باشه،اگه خام نبود مغز بو داده هم بد نیست

پشت من...خدا بوده همیشه  

تو پست اول منبه اشتباه تایپی منظورم منبع😂😂

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
یعنی وقتی میرم دکتر ازبس سوال دارم یادم میره بعضیاشوبپرسم چندروزپیش دکتربودم تغذیه رو یادم رفت بپرسم ...

شماکه بارداری یه دکتر تعذیه مخصوص دوران بارداری برو خیلی خوبه ولی اینایی که من گفتم هم کاملا بی خطره ولی دکترهم بری عالیه هرچی که باید بخوری ونخوری رو میگه 

تا خدا با من است زمانه با من است .
من خودمم کم خونی دارم جوری که همش سرم رو بالشته میخوام بخوابم ولی ازوقتی میخورم واقعا خوبه از بندر ت ...

عدس که طب سنتی میگه سودازاهستش وخوب نیست البته زیادش

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
شماکه بارداری یه دکتر تعذیه مخصوص دوران بارداری برو خیلی خوبه ولی اینایی که من گفتم هم کاملا بی خطره ...

مممنونم گلم باشه 

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
یعنی وقتی میرم دکتر ازبس سوال دارم یادم میره بعضیاشوبپرسم چندروزپیش دکتربودم تغذیه رو یادم رفت بپرسم ...

رو یه کاغذ بنویس سوالاتتو یکی یکی بپرس

جوابای دکترم تو گوشیت ضبط کن یادت نره

خدایا شکرت ...