سلام من ی بچه ۱کوچیک دارم خیلی کم خون و بی بنیه شدم بیاید اصلا جون ندارم بزور ناهار درست میکنم فقط شیر میخوره غذا اصلا نمیخوره بخاطر همین من جونی برای کار کردن ندارم شوهرم خیلی غر میزنه خودمم اعصابگ خرده چیکار کنم بتونم مثل قبلا به کارام برسم زندگیم داره نابود میشه توروخدا خواهرانه اگه راهکاری دارید بهم بگید شوهرمم عاصی شده😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۱سال بخدا هرچی به شوهرم میگم میگه نه مردم اینطورین اونطورین برو یاد بگیر بخدا روانیم کرده اعتماد بنف ...
از اول ایراد میگرفت ؟؟ یا تازگیا اینطوری شده ؟
شاید از جایی ناراحته اینطوری بروز میده
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630
۱سال بخدا هرچی به شوهرم میگم میگه نه مردم اینطورین اونطورین برو یاد بگیر بخدا روانیم کرده اعتماد بنف ...
من بچم ۶ ماهشه خونم ترکیده عزیزم . هر وقت بچم میخابه منم میخابم چون منم آدمم استراحت لازم دارم . شوهرمم که میاد خونه کلا دگ باید بچه رو اون نگه داره. خیلی وقتا نمیتونم همون ناهار و شامم درست کنم . و همه اینا طبیعیه برا همه همینه . شما نرمالی شوهرت نرمال نیست و پرتوقعه . بگو اگ خونه ی مرتب میخای از سرکار ک میای ی مقدار کارارو خودت انجام بده ی کمم بچه رو نگهدار ک بقیه کارام منم انجام بدم چون زندگی مشترکه باید باهم همه چیو انجام بدیم!!! غذا هم اگ بچه یاری کرد و گذاشت درست میکنم ولی هر وقت خاستی خونه سوال کن ازم چیزی تونستم درست کنم یا نه. روزایی ک درست نکردم از بیرون بگیر بیار یا بیا باهم ی چیز دم دستی درست میکنیم