2777
2789
عنوان

راهکاری دارید که با بجه کوچیک بتونم به همه کارام برسم

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 37 پست
از فردا حتما استفاده میکنم ولی کلا گوشت قرمز دوست ندارم

ببین کلا خوراکی های مفید بخور تا حالت جا بیاد مخصوصا وقتی پریودی بیشتر استفاده کن  شیر وخرما بخور اجیل بخور 

چیزهای دیگه هستن الان یادم نیس،تو گوگل سرچ کن عزیزم خودتو قوی کن تا شوهرت کم بهت گیر بده 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱سال بخدا هرچی به شوهرم میگم میگه نه مردم اینطورین اونطورین برو یاد بگیر بخدا روانیم کرده اعتماد بنف ...

از اول ایراد می‌گرفت ؟؟ یا تازگیا اینطوری شده ؟ 

شاید از جایی ناراحته اینطوری بروز میده

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

۱سال بخدا هرچی به شوهرم میگم میگه نه مردم اینطورین اونطورین برو یاد بگیر بخدا روانیم کرده اعتماد بنف ...

من بچم ۶ ماهشه خونم ترکیده عزیزم . هر وقت بچم میخابه منم میخابم چون منم آدمم استراحت لازم دارم . شوهرمم که میاد خونه کلا دگ باید بچه رو اون نگه داره. خیلی وقتا نمیتونم همون ناهار و شامم درست کنم . و همه اینا طبیعیه برا همه همینه . شما نرمالی شوهرت نرمال نیست و پرتوقعه . بگو اگ خونه ی مرتب میخای از سرکار ک میای ی مقدار کارارو خودت انجام بده ی کمم بچه رو نگهدار ک بقیه کارام منم انجام بدم چون زندگی مشترکه باید باهم همه چیو انجام بدیم!!! غذا هم اگ بچه یاری کرد و گذاشت درست میکنم ولی هر وقت خاستی خونه سوال کن ازم چیزی تونستم درست کنم یا نه. روزایی ک درست نکردم از بیرون بگیر بیار یا بیا باهم ی چیز دم دستی درست میکنیم