2777
2789

مجردا تو انتخابتون خیلی دقت کنین خونواده‌ی طرف مردسالار الکی نباشن و زن رو کلفت ندونن

من شیش ماه اول زندگی خونه‌دار بودم شوهرم هی میکوبید تو سرم که تو یه زن بدبخت خونه نشینی چی حالیت میشه صبح تا شب خونه‌ای ما خیلی حالیمونه زحمت میکشیم و شماها مفت خورین و اینا

بعدش من رفتم سر کار، چون مدرکم ازش بالاتره بود یه کار بهتر ازش پیدا کردم و کارمند یه جای خوب شدم، صبحا زودتر ازش بیدار میشم چون ساعت کاریم زودتر شروع میشه

تمام مدت بشور بساب و آشپزی خونه با منه، ناهار محل کارشم براش از شب قبل میذارم، دریغ از ذره‌ای کمک، حتی چایی هم نمیذاره

این وسط دارم ارشد میخونم، باشگاه هم میرم و رژیم هم دارم، تو حفظ تعادل این همه کار تو زندگی دارم پاره میشم

هیج وقت فرصت نمیکردم بعدازظهرها بخوابم، امروز از کلاس اومدم ساعت ۷ غروب سرمو گذاشتم رو بالش خوابم برد اصلا قصد نداشتم طولانی بخوابم از خستگی بدنم دیگه نمیکشید، پریود هم بودم، شوهرم از ساعت ۱۰.۵ هی میومد بالای سرم بیدارم کنه که پاشو غذا درست کن، من از قبل خوابیدنم موادو تو یخچال آماده گذاشته بودم برنامه شام و ناهار فردام مشخص بودم، اما شوهرم برداشته بود ۵،۶ پیمانه برنج رو با یه وجب روغن و آب ریخته بود تو آب گذاشته بود رو گاز اعصابمو خورد کرد بهش گفتم این چیه آخه به جای این کار حداقل یه دونه ظرف ناهارتو میشستی

پاشد عربده کشی کرد تو گرفتی ۴ ساعت خوابیدی خبر نمیدی فلان فلان شده، قیافه‌اتم کج میکنی با اون قیافه‌ات و این حرفا، خیز برداشت اومد سمتم که کتکم بزنه

قلبم خورد شد، این همه روز بی‌نقص کار کردم حتی ذره‌ای تشکر نکرد، دائم طلب داره، ذره‌ای درک نداره، فکر میکنه زن وظیفشه کلفت خونه‌است، به من میگه چرا تو خواب به من خبر ندادی، والا بخدا محل کارمم مرخصی استعلاجی میدن، شوهرم واسه یه وعده کلفتی به من مرخصی نداد

حالا اینا به کنار، تند تند شامشو حاضر کرده بودم گذاشتم رو میز الان قهر کرده رفته تو تخت دراز کشیده، برکت خدا رو همینجور گذاشته، هر چقدر بهش گفتم نیومد نخورد

این اخلاقای گندش رو هم عیناً از پدرش کپی برداری کرده انگار از عهد قجر درومدن، اگه یه درصد میدونستم خونوادش اینجورین هرگز تن به ازدواج باهاش نمیدادم، پنهون‌کاری کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دیگه به خودت سخت گرفتی و صدتو گذاشتی 

اونم عادت کرده ب تمام و کمال بودنت

یه روز بخوابی عربده میزنه

بخدا هر چی زرنگ تر و بسازتر بدبختر 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
من 18 ساله سینگلاونقدری ک توی نی نی سایت تجربه کسب کردمتوی زندگی واقعی انقدر چی نمی فهمیدم

منم وقتی با نی نی سایت آشنا شدم ۱۷ ۱۸ سالم بود خیلی چیزا یاد گرفتم ازش واقعا شکرگزارم از این بابت

من 18 ساله سینگلاونقدری ک توی نی نی سایت تجربه کسب کردمتوی زندگی واقعی انقدر چی نمی فهمیدم

خداروشکر آفرین بهت خیلی دقت کن 

این‌طور مردای مفت‌خور خیلی هفت‌خطن اولش یه جور دیگه رفتار میکنن که گولت بزنن بعدش که خرشون از پل گذشت پدرتو در میارن

فقط یه راه واسه دیدن چهره‌ی واقعیشون وجود داره

به رابطه‌ی پدر و مادرش با هم نگاه کن

منم وقتی با نی نی سایت آشنا شدم ۱۷ ۱۸ سالم بود خیلی چیزا یاد گرفتم ازش واقعا شکرگزارم از این بابت

منم واقعا دارم هر روز چیا و تجربه ها و زندگیای متفاوت میبینم خیلی چی یاد گرفتم تا الان 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

خداروشکر آفرین بهت خیلی دقت کن این‌طور مردای مفت‌خور خیلی هفت‌خطن اولش یه جور دیگه رفتار میکنن که گو ...

👌👌👌

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

برای چی شام گذاشتی اصرار هم کردی وقتی موقعی که خانه دار بودی بهت توهین کرده الان که شاغلی اونم باید تو کارای خونه کمک کنه اصلا همون برنج و میذاشتی میخورد بالاخره یاد میگرفت 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

خیلی دیگه به خودت سخت گرفتی و صدتو گذاشتی اونم عادت کرده ب تمام و کمال بودنتیه روز بخوابی عربده میزن ...

به قرآن مداااام تو سرم میزنه، مدام تحقیرم میکنه مدام دنبال عیب گذاشتنه

واویلا به روزی که بگم نمیتونم

پدر عوضیش اینا رو تو گوشش میخونه، میگه به زن جماعت نباید رو داد باید زور بگی تو سرش بزنی کتکش بزنی محبت نکنی وابسته نگهش داری

مرتیکه جلوی روی من توی خونه‌ی من وقتی مهمونمه اینا رو میگه

شوهر احمقمم هی میگه بابام شوخی میکنه بابام شوخی میکنه

زیادی پرو شده شوهرت 

حتما همه پولتم خرج زندگی میکنی

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

به قرآن مداااام تو سرم میزنه، مدام تحقیرم میکنه مدام دنبال عیب گذاشتنهواویلا به روزی که بگم نمیتونمپ ...

اینم دست پرورده همونه دیگه

خلاصه ناز کش شوهرت نباش 

ب خودت اهمیت بده بیشتر 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
ادایی باش . هی بگو خستمه . نمیتونم . انقذ بهش سرویس دادی جو گرفتتش

اصلا نمیذاره به اون مرحله برسه مدام عیب و ایراد میگیره، در واقع دائم دست پیش میگیره ک پس نیفته

یه بار کتکم زده بود قهر کرده بودم رفتم خونه‌ی پدرم

از سینک آشپزخونه که ظرفای وعده‌ی آخر که وقت نکرده بودم بشورم چون کتکم زده بود عکس گرفته بود واسم فرستادت بود اینم از خونه‌داریت به چی دلمو خوش کنم؟؟😂😂

فکر کن ببین چقدر عوضیه که اینطور دست پیش میگیره پس نیفته

استاد بزرگوار عوضی بودنش هم پدرشه، قهرمان جهان که اونه، مادرشوهر بدبختمو بیچاره کرده