2777
2789
عنوان

تجربی با انسانی

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 81 پست
من برای آزمونه نمونه و تیزهوشان شرکت کردم رشته هم تجربی زدمولی ميگن میشه تغییر داد

با خودته میتونی از یه مشاور هم کمک بگیری

ولی اینم بهت بگم که تنها بحث علاقه نیست همه پزشک شدن رو دوست دارن

باااید واسش تلاش کنی حداقل یه سال آخر قید همه چیزو بزنی

پشتکار داشته باشی و خیلیی تلاش کنی خیلیییی 

درسای فهمیدنی بهتره از نظر خودم

خب پس تجربی برات بهتره 

البته 

اگه هدفت صرفا پزشک شدن نیست 

ریاضی هم خوبه ها 

درساش خیلی به تجربی شبیهن‌

کنکورشم آمار کمی داره 

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کاری که میتونی بکنی اینکه کتاب های سال دهم تجربی و انسانی رو بررسی کنی و ببینی با کتاب های کدوم رشته بیشتر مبتونی ارتباط بگیری،با درسای کدوم رشته بیشتر ذوق میکنی بیشتر مطالبش برات جالبه درسای کدوم رشته بیشتر به خوندن ترغیبت میکنه..

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
ای وای.. خوب دقت کن گول معدلتو نخوریاااااامن خودمم سال نهم معدل نهاییم 20 بود علاوه بر اون معدل هفتم ...

میگم چون معلمی دوست دارم بهتره برم انسانی

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

یه کاری که میتونی بکنی اینکه کتاب های سال دهم تجربی و انسانی رو بررسی کنی و ببینی با کتاب های کدوم ر ...

من ریاضی دوازدهم انسانی رو از دوستم گرفتم اونو تونستم حل کنم 

الان یه جورایی دوست دارم برم انسانی

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

خب معلم چیبه نظر من یک اطلاعات کلی از علاقت جمع آوری کن در کنارش از مشاور راهنمایی بگیر و سعی کن بهت ...

معلم ریاضی با علوم 

درسای فهمیدنی

آره اگه معلمی دوست داری برو انسانی 

دوستم عاشق دبیری ادبیاته 

انسانی رفت‌

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

معلمی از طریق رشته های دیگه هم میشه رفت،

تو مبتونی تجربی بخونی یا انسانی یا حالا هر رشته ای دوست داری،و بعد برای کنکورت،کنکور فرهنگیان بدی

خب پس تجربی برات بهتره البته اگه هدفت صرفا پزشک شدن نیست ریاضی هم خوبه ها درساش خیلی به تجربی شبیهن‌ ...

میگن کلاسای ریاضی خالیه

معلمی از طریق رشته های دیگه هم میشه رفت،تو مبتونی تجربی بخونی یا انسانی یا حالا هر رشته ای دوست داری ...

آره اتفاقا حرف شمارو امروز معلمم بهم گفت

آره اگه معلمی دوست داری برو انسانی دوستم عاشق دبیری ادبیاته انسانی رفت‌

الان راضیه؟

من خواهرم انسانیه متوسط درس میخونه یازدهمه

یعنی روزانه۳ تا۴ ساعت شایدم کمتر میگه که چرا میگفتن انسانی سخته اتفاقا خیلی اسونه و این حرفا

اینم بگم که انسانی رقابتش کمتره قبولی راحت تره

ولی معلمی دوست داری اونم فرهنگیان 

فرهنگیان تو رشته انسانی رقابتش خیلییی بیشتره

آره اگه معلمی دوست داری برو انسانی دوستم عاشق دبیری ادبیاته انسانی رفت‌

اخه معلمی از طریق رشته های دیگه هم جذب داره باید ببینه به دبیری و معلمی کدوم درس علاقه داره مثلا معلمی زیست اینا خب از طریق رشته تجربیه

دوست شما دبیری ادبیات دوست داشته که خب زیر شاخه انسانیه و از طریق انسانی امکان پذیره