من دعام اصلا واسه خودم گیرا نیست ولی واسه بقیه میگیره حتی اگر محال باشه از زن و مردی که بیماری لاعلاج داشتن از دختری که بیماری لاعلاج داشت از زنی که بیست سال حامله نمیشد از دختری که چندین سال به عشقش نمیرسید و... از مردی که تا پای مرگ رفت قطع امید بودن دکترا ولی من رو زدم به خدا و برگشت به زندگی من یه واسطه ام اصله کاری خداست❤️من با دلشکسته دعا میکنم چون دلم خیلی وقته شکسته واسه همین از ته دلم دعا میکنم، الهی هرکسی اومد تو تاپیکم دست خالی نره
پر بازدیدش کنید هیچکسی جا نمونه❤️این دعای دست جمعی رو میکنم واسه تک به تکتون انشالله همگی حاجت روا بشید❤️
الهی تو جنگی که به هیچکی نمیگید پیروز بزنید بیرون به زودی زود❤️
الهی یک شبه اشک بغضتون تبدیل به اشک شوقتون بشه 🌹
الهی به حق آقا امام حسین هر گرفتاری، بیماری، مشکلی، بی قراری، چشم انتظاری دارید به زودی زودی به واسطه خدا حل بشه❤️
امیدوارم پشت اون دری که هرچقدر زدی ولی باز نمیشه خدا برات پا درمیونی کنه یا دری بهتر برات باز کنه ندونی اشک بریزی یا بخندی❤️
الهی به زودی زودی شبی بیاد از ذوقش خواب به چشمت نیاد❤️
امیدوارم به حق آقا ابوالفضل، هر اشکی که میریزید سبز بشه تو زندگیتون با دل شاد بگید ارزششو داشت❤️
امیدوارم اون دردی که به هیچکسی نمیگی و شب با بغض و چشم اشکی سرتو میزاری رو بالشت به زودی فاطمه زهرا خودش پا درمیونی کنه غمت به شادی تبدیل بشه🌹
الهی به حق امام زمان خدا جوری برات بسازه دشمناتم مجبور بشن ایستاده تشویقت کنن❤️
الهی هیچکدوم اون محتاج آدم نامرد و ظالم نشید، دور بمونید از آدمای پلید و شیطان❤️
امیدوارم هر مشکلی که رو قلبتون داره سنگینی میکنه باعث شده اشک بریزید هر غمی که دارید یهو یک شبه همه چی حل بشه خودتونم شوکه بشید🌹
در آخر میگم، میگن ابوالفضل باب الحواعجه هیچوقت نا امیدتنمیکنه ولی اگر جوابی نداد محاله مادرش جواب نده، امیدوارم هر غمی که ریشه زده به قلبتون و داره کمرتونو هم میکنه به هیچکسی هیچی نمیگید ولی نصف شبا با اشک میخوابید ام آلبومین خودش پا درمیونیکنهاون غمو به شادیتبدیل کنه❤️
الهی هیچوقت غم نبینید هیچوقت حال دلتون بد نباشه هیچ قدرتی از قدرت خدا بالاتر نیست خدا اون بالاها نیست خدا دقیقا تو قلب ماست کافیه بهش دل بسپاریم❤️
در آخر ازتون یه خواهش کوچیک دارم من دعام واسه خودم نمیگیره اگر قابل میدونید، من خیلی دلم شکسته یازده ساله دلم بدجور غمگینم شبی نیست با گریه نخوابم جدیدا این غم داره منو از پا درمیارن مریضم کرده حال دلم خوش نیست❤️میشه دعا کنید دلم بعداز مدت ها شاد بشه به زودی بدجور حال دلم خرابه شب و روزمه گریه اس خیلی غمگینم خیلی زیاد❤️یه صلوات برام هدیه کنید به آقا امام حسین الهی خیر ببینید❤️