2777
2789
عنوان

تجربی با انسانی

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 81 پست
من تجربی ام و در حال حاضر پدرم داره در میاد انتخاب خودم بود پاش وایمیستم‌چون بهترین انتخاب برامن همی ...

موفق باشی انشاالله

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

تجربی جمعیت خیلی زیادی کنکور میدن و احتمال قبولیش کمه، در صورتی که انسانی جمعیتی که کنکور میدن خیلیییی کمتر از تجربیه و دبیری هم زیاد داره، از طرفی انسانی اگه خوندن و حفظیت خوبه برو، ولی تجربی هم نیاز به حفظی داره هم حل مسئله، بعد چیزیم که باب شده اینکه از هر 10 تا درس خون 5 تاش میرن تجربی اون 5 تای دیگه تو بقیه رشته ها پخش میشن پس بین تجربیا خیلی رقابت زیاده، البته فکر نکن انسانی هم توش رقابت نیست.... بقیش دیگه بستگی به خودت داره

....💖!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم، انتخاب رشته باید بر اساس علاقه و تواناییت باشه. اگه به علوم انسانی علاقه‌مندی و دوست داری به مسائل اجتماعی و روان‌شناسی بپردازی، رشته انسانی انتخاب خوبی خواهد بود. اما اگه به علوم طبیعی و پزشکی علاقه داری، رشته تجربی می‌تونه گزینه مناسب‌تری باشه. به هر حال، مهم اینه که چیزی رو انتخاب کنی که توش راحت‌تری و انگیزه داری. موفق باشی گلم!

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ببین از لحاظ بازار کار تجربی تضمینه تضمینه

ولی به علاقه خودت بستگی داره

به اینکه من معدلم ۱۹ هست پس برم تجربی ربطی نداره

ببین میتونی از پس درس های سنگین بر بیای یانه

و یه تجربه ای هم بهت بگم

اگه رفتی تجربی حتما حتما از دهم سفت و سخت بچسب به درجات و همه رو نزار واسه سال آخر من اینقدررر پشیمونم

تجربی جمعیت خیلی زیادی کنکور میدن و احتمال قبولیش کمه، در صورتی که انسانی جمعیتی که کنکور میدن خیلیی ...

مشاوره هم رفتم چیزی درستی نمیگن

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

اینم بگم که به امید پزشکی و دندون نیا تجربی😂 البته اگه میری تیزهوشان یا نمونه یا معلم خصوصی داری یا سهمیه داری یا نمیدونم زیاد خرج میکنی یا خیلی زیاد(حدود 12 ساعت) میخونی میتونی به فکر این رشته خوبا باشی🫠 ولی به این امید که میای تجربی اسون دکتر میشی نباش

....💖!
موفق باشی انشاالله

ممنون🧡

ولی تجربی و انسانی باهم خیلی فرق دارنا... تجربی محاسباتی و مفهومیه.. انسانی حفظیاته.. ببین تو کدومش بهتری‌

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

ببین از لحاظ بازار کار تجربی تضمینه تضمینهولی به علاقه خودت بستگی داره به اینکه من معدلم ۱۹ هست پس ب ...

من برای آزمونه نمونه و تیزهوشان شرکت کردم رشته هم تجربی زدم

ولی ميگن میشه تغییر داد

از طرفی به این امید که معدلت 20 نیا تجربی یا نمیدونم علوم و ریاضیم 20 نیا، من رفقای خودم معدل راهنمایی 20 اومدن دبیرستان شده 15-16 نهایت 18... به نظرم pdf چند تا از کتاباشو دانلود کن ببین میتونی یا نه

....💖!
رفتم میگه درست بیسته برو تجربی

ای وای.. خوب دقت کن گول معدلتو نخوریاااااا

من خودمم سال نهم معدل نهاییم 20 بود علاوه بر اون معدل هفتم هشتمم 20 بود همه رشته ها هم برام مجاز بود طبیعتا دیگه

همه میگفتن خوب تو که معدلت ۲۰ برو تجربی ولی من انسانی انتخاب کردم چون با شناختی از خودم پیدا کرده بودم فهمیدم به درد تجربی نمیخورم همون موقع دوستمم معدلش بالا بود اون صرفا با توجه به معدلش رفت تجربی الان هنوزم باهاش در ارتباطم از رشتش راضی نیست و میگه اشتباه کرد که با در نطر گرفتن اینکه معدلش بالایه رفت تجربی و فکر کرد میتونه از پسش بر بیاد

نمیخام بگم که حتما برو انسانی یا تجربی بلکه این صرفا یه مثال بود از تجربه خودم  در کل اصل مطلب اینکه حواست باشه گول معدل  رو نخوری و علاقت رو اولویت بذاری 🤍🌤🌱

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
با دوستای پارسالم دیروز صحبت مردم اوناهم مثل من معدل بیستن ولی میگفتن تجربی خیلی سخته نیاید تجربی

خب نمیخاد دست کم بگیری خودتو اگه توانایی و علاقه شو داری برو

پیشنهاد میکنم هر راهی رو خواستی بری اول با یک مشاور خوب و با تجربه تجربه‌ صحبت کنی بعد بری

هدفت رو هم از قبل یادت باشه و سعی کن برای اون تلاش کنی

ممنون🧡ولی تجربی و انسانی باهم خیلی فرق دارنا... تجربی محاسباتی و مفهومیه.. انسانی حفظیاته.. ببین تو ...

درسای فهمیدنی بهتره از نظر خودم

خب نمیخاد دست کم بگیری خودتو اگه توانایی و علاقه شو داری بروپیشنهاد میکنم هر راهی رو خواستی بری اول ...

به معلمی خیلی علاقه دارم

عزیزم، انتخاب رشته باید بر اساس علاقه و تواناییت باشه. اگه به علوم انسانی علاقه‌مندی و دوست داری به ...

درسای تجربی رو خیلی دوست دارم 

ولی میترسم وسطش کم بیارم