2777
2789
عنوان

تجربی با انسانی

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 81 پست
درس خون که خیلی ولی تا جایی که خودم میدونم از پس هر دو میتونم بر بیام ولی برم تجربی مثلا بخوام پزشک ...

خب میتونی داروساز یا دندان پزشکی بخون 

البته اگه خیلی زیاد از خون می‌ترسی سمت پزشکی نرو ولی اگه یکم می‌ترسی ممکنه بعدا عادت کنی و بجای اینکه بری جراح بشی با خون سرکار داشته باشی بری متخصص بشی یا دکتر رادیولوژی بشی

تجربی رو عشق است

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا نمیتونی به نتیجه درست برسی چون هرکس با توجه به تجربیات خودش راهنماییت میکنه و تجربیات هر فرد ه ...

رفتم میگه درست بیسته برو تجربی

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

من معدل نهمم 19 و خورده ای بود

با حساب اینکه علوم و ریاضیم خوبه رفتم تجربی

ولی مثل سگ پشیمون شدم😂

چون دبیرستان زمین تا آسمون فرق داره

ریاضی و فیزیک و شیمی و زیست کجا و نهم کجا

گفتم که رو حساب اینا گول نخوری و بیشتر تحقیق کنی

حتی شده بشین کتابارو بخون. رشته رو خوب انتخاب نکنی

خیلی بده من انگار سه سال دبیرستان عذاب کشیدم

آخرش رشته دانشگاهیم مرتبط با انسانیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

تجربی قطعا پسولی سایش ذهنیش زیاده علاقه ایجاد کنی تو خودت

با دوستای پارسالم دیروز صحبت مردم اوناهم مثل من معدل بیستن ولی میگفتن تجربی خیلی سخته نیاید تجربی

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

فقط اومدم ببینم کسی بگه انسانی اسونه یا حفظه فقط بخورمش 😂

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اگر فوق العاده درس خون هستید . میتونید مهمونی نرید تفریح نکنید و حداقل روزی ۱۰ ساعت درس بخونید و وضع مالی نسبتا خوبی دارید تجربی در غیر این صورت عمرتون و تلف نکنید

دانشجوی روانشناسی 🌱✨️ عاشق کتاب 📚 یه دختر چادری ام که کلی لاک و عطر و لوازم آرایشی دارم 🩷 هروقت حوصله نداشتی میتونی تو تاپیک هات منو تگ کنی تا با هم حرف بزنیم و آروم بشی ❤️😇 هیچ وقت یادت نره که خدا بعد از اینکه تو رو خلق کرد به خودش آفرین گفت🥰 پس خیلی با ارزشی ☺️ قدر خودتو بدون 🌸 اللهُمَ صَلِ علی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم 🌺☘️

من تجربی ام 

و در حال حاضر پدرم داره در میاد 

انتخاب خودم بود 

پاش وایمیستم‌

چون بهترین انتخاب برامن همین بود‌

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

من معدل نهمم 19 و خورده ای بودبا حساب اینکه علوم و ریاضیم خوبه رفتم تجربیولی مثل سگ پشیمون شدم😂چون ...

وای خدا خیلیا این حرفو بهم زدن برای همین میترسم🤣