2777
2789
عنوان

مامانم مهمون دعوت کرده بود هفته پیش خیلی افتضاح پذیرایی کرد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 99408 بازدید | 478 پست

من دختر خونم 

امشب داییم اومد من یه غذا درست کردم خیلی خوشش اومد براتون مینویسم دوست داشتید درست کنید

سبب زمینی رو درشت تیکه کنید با کلم گل بیست دقیقه بجوشکنید ادویه بجز نمک و فلفل و زردچوبه هرچی دوست داشتید بزنید بعد سینی فرو رو یکم روغن بزنید بزارید فر ۱۸۰ درجه ده دقیقه اخرشم زرشک و پنیر رنده شده و گردوی خرد شده بریزید 

عالی میشه واقعا

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره مهمونا حتما هنوز حال روحی وجسمیشون خرابه دارن میرن تراپی که یادشون بره

اینو گفتی یاد نه سال پیش خودم افتادم که هییییچ تراپی ای نمیتونست کمکم کنه اون مهمونی رو فراموش کنم،خواهر جاریم که خودش وشوهرش دختر عمو پسرعموی شوهرم میشدن ما رو برا پاگشا دعوت کردن،خانمه یک کلمه با من حرف نزد،شوهرم و شوهرش رفتن بالا پشت بوم کباب کنن خودم و خانمه تنها بودیم،تمام مدت تو آشپزخونه بود بعدشم که اومد نشست دورترین نقطه از من خییییلی جمع و جور نشست که به زور صدامون به هم میرسید،من دو کلمه باهاش حرف زدم تا خیلی بد جواب میده دیگه هیچی نگفتم،کل سفره رو با بغض به زور غذا خوردم،هرگز برخورد زشتش یادم نمیره،به شوهرم گفتم اگه راضی نبود دعوتمون کنه چرا این کارو کرد؟من رو حرمت نگه داشتن مهمون و حتی صابخونه خیلی حساسم،خیلی رفتارش زشت بود

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خورشت بادمجون مثل قیمس دیگه فقط سیب زمینی ندارهلپه گوشت بادمجون

خب اون که اسمش قیمه بادمجونه،خورشت بادمجون بادمجون خالیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
سلام بچه هاخوبین نخود لوبیا همیشه داخل زودپز میریختم الان ریختم داخل قابلمه تا چندساعت میپزه؟ برا اش ...

نخود زودتر میپزه ولی لوبیا یکم طول می‌کشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینو گفتی یاد نه سال پیش خودم افتادم که هییییچ تراپی ای نمیتونست کمکم کنه اون مهمونی رو فراموش کنم،خ ...

وای وای دقیقا مثل پاگشای جاریم یه کلمه باهامون صحبت نکرد 

بعد از دوتا از عموهاشم دعوتمون کردن شوهرم هر کار کرد  نرفتم . خونه ی مادرشوهرم هم دعوتشون کردن من یه کلمه هم حرف نزدم باهاش

منم دچار شرم نیابتی شدم😂🙄

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
وای وای دقیقا مثل پاگشای جاریم یه کلمه باهامون صحبت نکرد بعد از دوتا از عموهاشم دعوتمون کردن شوهرم ه ...

من نمی‌دونم وقتی راضی نیستن چرا دعوت میکنن 

بخدا من کسی بیاد خونم راضی هم نباشم شأن و حرمت مهمونم رو نگه میدارم و با روی باز باهاشون رفتار میکنم 

اینقدر جاریام اومدن خونم راضی نبودم ولی به بهترین نحو پذیرایی کردم و گفتم و خندیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانت خسیس نیست وسواس فکری داره مثلا چطوریه یک چیزی تو ذهنش میگه اگر ادویه بزنی فلان اتفاق میفته او ...

اینی گفتی،،،اظطراب و نگرانیه

فرق میکنه 

باخسیسی،وتنبلی وبیفکری

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

خورشت بادمجون مثل قیمس دیگه فقط سیب زمینی ندارهلپه گوشت بادمجون

ما لپه نمیریزیم

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

😂😂😂ببخشیذ خندم گرفت یاد مانانم افتادم اون هم اشپزیش بده بعد مهمون میومد من خورشت یا خوراک مرغ غلی ...

خندم گرفت مامان منم همینه هر غذایی درست کنم آخرش آب می‌ریزه😂😂😂

ببخشید ولی خیلی بدبختی که مادر خودتو حالا یا پنهون یا آشکار و رودررو زیر سؤال می بری به خاطر مردم. یه چیزی خوردن و رفتن دیگه. خیلی هم نادان و جاهل هستی. آیا ارزش داره آدم به خاطر غیر به خودی چیزی بگه و اوقات خودش و خانواده ش رو تلخ کنه و یا فکرش رو ذهنش رو تا مدتی به این موضوع مشغول کنه که فلانی و بهمانی اومدن خوب خوردن یا نخوردن؟

دست مامانت رو ببوس که زحمت کشیده بد یا خوب با اون دستهای مهربونش غذا درست کرده گذاشته جلو مهمون. انتظار که نداری خودش رو وقف ملت کنه؟ ببخشید ولی یه چند سال دیگه می فهمی که مهمان جماعت نمی رینن برای آدم.

نمی گم بی احترامی کن به مهمان اما فشار هم روی مادرت نذار با نظر دادن. خیلی زشته. این مادره که برای آدم می مونه. دیگران یه چهار تا غریبه هستن و ارزش این رو نداره که حتی یک کلمه پشت سر مادر خودت بیای بگی یا توی روش بگی به خاطر اونا. ارزش مادرت بالاتر از این حرف هاست

مامانم دستپختش زبون زد فامیل بود خسیسه خواهر خسیس دلش نمیاد مواد غذایی بریزه با اینکه بابام همه چی ف ...

درکت میکنم عزیزم

واقعا آدم حس بدی داره.

دقیقا مامان منم همینطوره

به شدت خسیس ویخچال فریزرش پرولی حیفش میاد حتی واسه ی خودش درست کنه.