سلام..مدرسه پسرم گفته پول رو بیارین خودمون ثبت نام کنیم..وگرنه هرکی خودش انفرادی ثبت نام کنه مسئولیت پای خودشه..حالا من نگاه کردم هزینه ثبت نام پایه سوم140تومن هست.ولی مدرسه میگه145تومن..مدرسه های دیگه پرسیدم همون140هست..از هرکس اینجوری پنج تومن دارن زیاد میگیرن دلیلش چیه؟اگه من جدا خودم ثبت نام کنم مگه مشکلی پیش میاد یا کتاب دیر دستم میرسه؟
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه حس میکنم دروغ میگن..هرجا پای دوز و کلک در میون باشه حس احمق ها بهم دست میده 🤣دوست ندارم اونا حس ...
باز خدا پدرشونو بیامرزه ۱۴۵ میخوان پسر منم میره چهارم مدرسه گفته ۲۰۰بیارین.اوناهم گفتن مسئولیت ثبت نام فردی با خودتون اما من هم دوم هم سوم خودم ثبت نام کردم همزمان با بقیه کتاباش اومد
نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...
خب برای اینکه کتابها رو بیارن باید ماشین بگیرند، کارگر برای خالی کردن و.... اونا رو کی بده
والا مدرسه پسر من موقع ثبت نام کتاب ۵۰،۶۰تومن بیشتر میگیرن بابت همین موضوع بعد موقع تحویل کتابم باز ۲۰۰تومن امسال گرفتن بازم بابت همین موضوع.هیچکسم نیست چیزی بهشون بگه
نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...