2777
2789
عنوان

مهریه زن بابام رو چجوری باید بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 66 پست
بابای من خودم هیچوقت نفهمیدم چش بود ولی الهی کع خدا نیامرزتش کل زندگیم خراب شد

کاش بابات قبل فوتش اموالش بنام بچهاش میزد همسر منو و خانوادش هم همیشه میگن خدا بابامو رحمت. نکنه 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابراء کرده باشه که کاری نمیتونه بکنه بره شکایت کنه به جایی نمیرسه

انشالله.ولی بعضی میگن شاید قاضی بگه شما ۱ششم سهمشو بدین شاید خونه فروش نرفت؛بعد شوهرم اینام گفتن نوشتیم از فروش ملک دیگ نمیدونم رای قاضی چی باشه

انشالله.ولی بعضی میگن شاید قاضی بگه شما ۱ششم سهمشو بدین شاید خونه فروش نرفت؛بعد شوهرم اینام گفتن نوش ...

نه اگر ابراء باشه همون سهم تازه باید محضری باشه و شاهد بشه وگرنه هیچی دستشو نمیگیره 

نه اگر ابراء باشه همون سهم تازه باید محضری باشه و شاهد بشه وگرنه هیچی دستشو نمیگیره

ببخشید ابرا چیه؟اونم اون مراحلم تو محضر انجام شده حتی زنه خودشم شاهد برده ک اره من درقبال ۲درصد مهریه و اجرت المثل همه حق حقوقمو بخشیدم درقبال سهمم از فروش ملک هم قید کردن

ببخشید ابرا چیه؟اونم اون مراحلم تو محضر انجام شده حتی زنه خودشم شاهد برده ک اره من درقبال ۲درصد مهری ...

خب ابراء یعنی تو یه سند تو محضر بنویسی من ابراء میکنم مهریمو و برگشت به مهریه سخته