2777
2789
عنوان

مهریه زن بابام رو چجوری باید بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه نخور عزیزم توکل کن به خدا بعضی چیزا میمونه برا اون دنیا

اون دنیا این دنیای منو برنمیگردونه من ۲۰ سالمه برم تو کوچه بمونم 

تا ۴۰ سال هم بخوام عمر کنم ۲۰ سالو چیکار کنم

خدا کریمه .اواره واسه چی با زن بابا خوب زندگی کنید .کم کم جمع کنید .

ما مادر داریم عزیزم بابام با اون زن خیانت کرد 

ما بچه بودیم اون میخواست مارو بکشه چرا فک کردی میشه باهاش زندگی کرد

ما مادر داریم عزیزم بابام با اون زن خیانت کرد ما بچه بودیم اون میخواست مارو بکشه چرا فک کردی میشه با ...

اهان .فکر کردم فوت کرده مادرتون

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

مام همین مشکل داریم بعد فوت پدرشوهرم زنه هی تهدید ب اجرا گذاشتن مهر کرد پسر البته دارای مرحوم ی خونه ک ۲میلیارده ی مقدار خرت پرت اثاث خونه؛ک سهم خانوم ۱هشتم بود برادر شوهرم با ی زبون خرش کرد نامه گرفت ازش محضری ک مهریه و همه چیشو بخشید در عوض ۲درصد ب سهمش اضافه کرد موقع فروش ملک اون ۲درصد بدن،حالا رفته شکایت ک گولم زدین مهر گذاشت اجرا ولی فکنم موفق بشه چون اول با رضایت خودش بخشیده الا نمیدونم کی نشسته زیر پاش

اون دنیا این دنیای منو برنمیگردونه من ۲۰ سالمه برم تو کوچه بمونم تا ۴۰ سال هم بخوام عمر کنم ۲۰ سالو ...

دیگه کاری هم نمیشه کرد باید بشینی و غصه بخوری

فورا برو دنبال انحصار وراثت 

شاید وصیت نامه آیی داشته باشه 

نه چیزی نزده میلیاردر بود بابام ولی یه قرون هم نداد تو ۱۳ سال تو فقر بودیم خانم هم دوتا بچه از شوهر ...

چطوری این آزاد شد؟حتما تهدید کرده نکنه باباتو کشته از این بعید نیست..تو رو خدا کیا ازدواج میکنن 

مام همین مشکل داریم بعد فوت پدرشوهرم زنه هی تهدید ب اجرا گذاشتن مهر کرد پسر البته دارای مرحوم ی خونه ...

ابراء کرده باشه که کاری نمیتونه بکنه بره شکایت کنه به جایی نمیرسه