2777
2789
عنوان

انتقال جنین

1077 بازدید | 74 پست

سلام بچه ها من امروز انتقال جنین فریز داشتم داروهام آنوکسا،ویتامینا،شیاف پروژسترون و آمپول پروژسترون،استرادیول،ساپروتاک و قرص آسپرین هستش 

دوتا جنین بلاست یک کامپکت انتقال داد دکترم 

کسایی که مثبت شدن بیاین بگین چی خوردین چیکار کردین مدل خوابیدنتون چجوری بود منظورم به پهلو یا ... ؟

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
الهی الهی الهی الهی خیر بشه برات.استرس نداشته باش.و زیاد گوشی دست نگیر.دنبال علائم هم نگرد.بار اوله؟ ...

ممنونم عزیزم انشاالله 

چشم سعی میکنم دنبال علایم نیستم چون بخاطر داروها پر از علائمم😁

نه بار دوم ولی بار اوله جنین فریز و دارو استقاده میکنم بار اول فرش بود انتقالم مثبت شد ولی افتادم خونریزی قبله اینکه شاد بشم و اینکه دولتی بود و داروم فقط اسیدفولیک و شیاف بود همین

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتقال جنین فقط اسید فولیک؟چیکار کردی اولی مثبت شد

آره با شیاف اما ایندفه کلی ویتامین و دارو از دو ماه قبلش بهم دادن 

هیچکار استراحت بودم و لوبیا سبز زیاد میخوردم با نشاسته ولی خوب چه فایده فک کن جوابت مثبت بشه صبح عصر بیفتی خونریزی شدید و سقط بشن😓

آره با شیاف اما ایندفه کلی ویتامین و دارو از دو ماه قبلش بهم دادن هیچکار استراحت بودم و لوبیا سبز زی ...

میشه از دوماه قبل بگی چه داروهایی مصرف کردی؟منم دارم واسه انتقال جنین آماده میشم

میشه از دوماه قبل بگی چه داروهایی مصرف کردی؟منم دارم واسه انتقال جنین آماده میشم

انشالله بسلامتی عزیزم ویتامین سی و ای و دی و امگا ۳ و فرتیل وومن و کوالی فول و آسپرین 

سلام، عزیزم یکی از دوستان من قبل  از انتقال فرتیل سی ام را مصرف کرد و ضخامت اندومتر بالا رفت تا احتمال سقط پایین بیاد . خیلی هم راضی بود . البته استرس را کنترل کنید و اصلا نباید استراحت مطلق داشته باشید چون احتمال آمبولی بالا میره . حتما زیر نظر مرکز ناباروری با دکتر خوب باشید .

سلام، عزیزم یکی از دوستان من قبل از انتقال فرتیل سی ام را مصرف کرد و ضخامت اندومتر بالا رفت تا احتم ...

سلام گلم آره فرتیل سی ام و فرتیل وومن جفتشون یکی ان و عالی ان و همینطور گرون

من اگه بیمه نبود نمیتونستم هیچکدوم از داروهامو بگیرم از بس گرون بودن

سلام گلم آره فرتیل سی ام و فرتیل وومن جفتشون یکی ان و عالی ان و همینطور گرونمن اگه بیمه نبود نمیتونس ...

عزیزم این دو مکمل با همدیگر فرق میکند فرتیل اید وومن یک مولتی ویتامین قبل بارداریست اما فرتیل سی ام برای ضخامت اندومتر هست . شما بیمه ارتش داشتید که هزینه دو مکمل را داد ؟؟

عزیزم این دو مکمل با همدیگر فرق میکند فرتیل اید وومن یک مولتی ویتامین قبل بارداریست اما فرتیل سی ام ...

آها اوکی من زدم نت فرتیل وومن توضیحات فرتیل سی ام رو میورد که تمامی ویتامینا و مکملا رو داره نه من یکیش رو گرفتم نه دوتاشو 

سلام نتيجه چی شد

سلام عزیزم نمدونم هنوز یکشنبه باید برم آز لطفا برام دعا کنین🤲🥺