2777
2789

من عقد کردم و‌سر کار میرم که کارم هفت ساعت و‌نیم و حقوقم در حد متوسط رو به پایین و بیمه هستم... 

توی دوران عقد که خودمم حقوق داشتم متوجه شدم همسرم بیشتر بخاطر این که خودم پول دارم خیلی مسئولیتها رو‌گردن نمیگیرن و انتظار دارن خیلی مخارج رو خودم بدم... حالا چند وقت دیگه میرم خونه خودم البته که نمیدونم کارم رو ادامه بدم یا نه ... از طرفی حس میکنم بهرحال بعد از گذشت مدتی ما بچه دار میشیم و‌اگر قرار باشه هم بچه داری کنم هم خونه داری  هم سر کار برم خیلی برام‌ مشکله همسرم هم شغلش جوریه که تایمای کمی خونه هست و کلا هم شخصیتی نداره که بگم خب  کمک حالم قراره باشه ... گذشته از اینا حس میکنم از مسئولیتی که در قبالم داره کم کم شونه خالی میکنه ... 

البته مستقل بودن هم خب خیلی خوبه ... اختیار پولت دست خودته ...

حالا با وجود اینا تصمیم گرفتن برام سخته واقعا ...

از طرف دیگه از این کاری که الان دارم هم واقعا خسته شدم ...و به سختی دارم ادامش میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتمام حجت چه فایده داره وقتی ناخوداگاه که توی زندگی‌پیش میریم با خودش میگه اون ک خودش داره خودش بده ...

ن دیگه باید ازش بخوای

برو بازار باهاش و بگو اینو برام بخر 

فوری دست نکن تو کیفت کارت دربیار

منم شاغلم

کارتو ول نکن،بذار همون که گفتی برو تا وقتی که بچه دار شی که الااقل یا بیمه زایمان یا بیکاری ی سال و ی سال ونیم بگیری،بعدش دیگه نرو،کسی که بخاد خرجتو بده کاری به جیبت نداره مطمئن باش سرکار هم نری این آدم بهت خرجی آنچنانی نمیده

مشاور تحصیلی و کنکوری

دیروز تاپیکت را دیدم اگه این چیزا که گفتی بوده باشه، قطعا ترک کارم اونم زمان عقد و یا اگه به پولش نیاز داشته باشم چند وقت قبل عروسی.

از حالا هم به شوهرت بگو میخوای نری و خسته شدی و فعلا خونه داری را ترجیح میدی

تحت هیچ شرایطی کار رو ول نکن حتی اگه احساس میکنی از شغلت خوشت نمیاد اگه شرایطش رو داری کارت رو عوض ک ...

چرا باید بیشترین فشارو‌رو‌خودم بیارم اونم بیخیالوظیفه خودش بشه ؟

خب همسرتون میده مخارجتو ؟ چجوری ازش میخواین ؟

اره من همون قبل عقد گفتم حقوقم برای خودمه و میتونم خرج خونه کنم یا نکنم

البته خب سالای اول کامل پس اندازش میکردم تو حساب مشترک الانم ک قسطا اینقد زیاده ک حقوق شوهرم کامل میره با مال من زندگی میکنیم ولی خب اینی ک گفتم باعث شد هیچوقت نگه بزور خرج کن یا خودت خرجتو بده

همین الانم همینو بهش بگی بازم خوبه