2777
2789
عنوان

بارداری من و بی توجهی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 49 پست
دلم خیلی گرفته احساس میکنم غرورم خورد شده من اصلا شکمونبودم الان دلم میخواد نه میتونم بگم ناراحت شدم ...

غصه نخور بیخیالن نه بی توجه..منم ازم پرسید چی دوست داری گفتم آلبالو گفت آخر دارم میام میگیرم نخرید وکلا فراموش کرد

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ ساله پدرمو در اورد بس ک گف بچه میخوام نمیدونم الان چ مرگشه

خب بگه

مگه تو هرچی ازش خواستی انجام داده که اون ازت بچه خواسته تو انجام دادی؟؟؟؟

بچه واسه مرد مسئولیت پذیره

پس فردا واسه مخارج بچه هم خودت پول تو جیبش میذاری؟

خیلی عجیبه برام زن حامله خودش پول بده براش ویارونه بخرن

حالا پول میگیم دستش خالیه ، لوسیون زدنم سختش بوده یا پول میخواسته؟؟؟؟

فقط و فقط و فقط از مرد مسولیت پذیر و بامحبت حامله بشید

وای من هیچی نمیگم اینم فک میکنه تموم خوبیای دنیارو در حقم کرده

خیلی اشتباه میکنی ، باید بخوای ، بگی ، وقتی ناراحت میشی نشون بدی که ناراحتی . خیلی از مردا فقط حرف رک رو متوجه میشن .

الان یکی از شوهرت بپرسه یهو دیدی گفت من از کجا میدونستم براش مهمه ؟ من از کجا میدونستم از فلان کار یا حرفم ناراحت شده ولی وقتی بگی تکلیف هر دو تاتون معلومه . 

البته منظورم این نیست هر روز دعوا کنی ، زبونت خوش باشه ولی حتما چیزی که میخوای رو اصرار کن روش ، نه فقط به خاطر خودت ، شوهرت باید از همین الان عادت کنه که باید به اندازه خودش توی این قضیه کمک کنه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بخدا نمیدونی چندتا برادرزاده داره همه خرجشون با این بودم میمیره براشون عاطفی مالی همه چی حالا من بیش ...

عزیزدددلم میفهمم چی میگی😔 من یه زندایی دارم هرکاری داییم میکنه همه جا میگه مثلا میاد خونه مادرم میگه این اینجا شیرینی خریده خونه خودمون سالی یکبارم نمیخره، یا باورت نمیشه میگفت این دوماه پیش من نخوابیده هرکاررررری میکرد میومد میگفت، اولا مادرم اینا ناراحت میشدن ولی بعدا حق و بهش دادن چون برای زنش کم میزاره رفته رفته بخاطر آبروش درست شد، توام همه جا پیش فامیلاش جلوی خودش بگو میوه نمیخره چیزی بخوام نمیخره ولی برای بقیه کم نمیزاره چهار بار ابروش تو جمع بره خودشو جم و جور میکنه