دوستان ی خلاصه میگم برا دوستانی ک در جریان نیستن... من 2 ساله عقدم و ب خاطر ی سری مسائل کاملا مسخره بحث های کوچیک کشیده شد ب خانواده ها و نتیجش 70 روز قهر بود... منو هنسرم دیشب باهم صحبت کردیم و من اول گذاشتم اون حرفاشو بزنه و من گوش کردم... قرار شد من ب حرفاش گوش کنم و فک کنم و یک بار دیگه باهم صحبت کنیم...بحث های دیشب درباره خواسته هاش بود از نوع پوشش گرفته تا یک سری اخلاقیات... الان دوستان من نمیدونم بعد 70 روز واقعا اگ با خانواده اش رو در رو شدم چی کار کنم چی بگم بهشون... ببخشید طولانی شد خواستم کاملا توضیح داده باشم
سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم تو دوران عقد دوبار دعوامون شدکه به خانواده هاکشید سه ماه کلا قهر بودیم و با وساطت شوهرخاله م آشتی کردیم.کار خاصی نمیخواد بکنی فقط یه کم سرسنگین باش
اول به شوهرت فکر کن مهم اونه نه خانوادش تمرکزتو بذار رو اینکه مشکلاتتو با شوهرت حل کنی وقتی شما با هم خوب بشید روابطتون با خانواده ها هم خود به خود درست میشه نگران نباش
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
من یک سال هم شده که با خانواده شوهرم قهر بودم بعدم که دیدمشون پر رو پر رو باهاشون سلام احوال پرسی کردم و به روی خودم نیاوردم البته ما کلا با خانواده شوهرم قهریم الان طبقه بالای ما هستن و ما ۷ ماه که خونشون نرفتیم اونا هم نیومدن اگر هم هم دیگرو تو اسانسور یا پارکینگ ببینیم در حد سلام همین
به شدت به دعای خیرتون محتاجم برام یه صلوات میفرستین ممنون ❤️