2777
2789

دوستان ی خلاصه میگم برا دوستانی ک در جریان نیستن... من 2 ساله عقدم و ب خاطر ی سری مسائل کاملا مسخره بحث های کوچیک کشیده شد ب خانواده ها و نتیجش 70 روز قهر بود... منو هنسرم دیشب باهم صحبت کردیم و من اول گذاشتم اون حرفاشو بزنه و من گوش کردم... قرار شد من ب حرفاش گوش کنم و فک کنم و یک بار دیگه باهم صحبت کنیم...بحث های دیشب درباره خواسته هاش بود از نوع پوشش گرفته تا یک سری اخلاقیات... الان دوستان من نمیدونم بعد 70 روز واقعا اگ با خانواده اش رو در رو شدم چی کار کنم چی بگم بهشون... ببخشید طولانی شد خواستم کاملا توضیح داده باشم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
عادی برخورد کنن انگار دعوایی نشده 

اخه خیلی حرفای بدی این وسط زده شد ن ک توهین کنم منا...اونا خیلی بد درباره ام برداشت کردن

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐هیچی والا منم قهربد داشتم طوری که ماد شوهرم بهم چی گفت بعدشم خیل عادی بود برخوردمون ولی من سرد رفتار کردم 

اگه بین خودم و شوهرم بود فقط کاملا عادی انگار نه انگار چیزی شده باشه ولی قهرمون یکدهفته بوده 

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹

اول به شوهرت فکر کن مهم اونه نه خانوادش تمرکزتو بذار رو اینکه مشکلاتتو با شوهرت حل کنی وقتی شما با هم خوب بشید روابطتون با خانواده ها هم خود به خود درست میشه نگران نباش

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

عادی برخورد کن ..اگه نگران زندگی پسرشون باشن و نخوان از هم جدا بشید باید ندید بگیرنو عادی باشن ..خب تو دعوا ک حلوا خیرات نمیکنن . 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

خیلی بده

چرا کذاشتی به خانواده برسه؟؟ 

زن و‌شوهر یادتون میره پدر مادرا هیچوقت یادشون نمیره

بعدم ۷۹ روز قهر سردی میاره

به یه تنش کوچیک‌خیلی سریع باز قهر میکنین

چرا زودتر عروسی نمیکیرین‌زودتر؟

تیکر روز آشناییمونه❤️

من یک سال هم شده که با خانواده شوهرم قهر بودم بعدم که دیدمشون پر رو پر رو باهاشون سلام احوال پرسی کردم و به روی خودم نیاوردم البته ما کلا با خانواده شوهرم قهریم الان طبقه بالای ما هستن و ما ۷ ماه که خونشون نرفتیم اونا هم نیومدن اگر هم هم دیگرو تو اسانسور یا پارکینگ ببینیم در حد سلام همین 

به شدت به دعای خیرتون محتاجم برام یه صلوات میفرستین ممنون ❤️
😐هیچی والا منم قهربد داشتم طوری که ماد شوهرم بهم چی گفت بعدشم خیل عادی بود برخوردمون ولی من سرد رفت ...

پال ما شده 70 روز

اخه خیلی حرفای بدی این وسط زده شد ن ک توهین کنم منا...اونا خیلی بد درباره ام برداشت کردن

خیلی عادی برخورد کرد فامیل شوهرم همچین اتفاقی افتاد دختره خیلی عادی برخورد میکرد انگار هیچ اتفاقی نیفتاده

ولی دیگه باههشون دوری دوستی بود