2777
2789
عنوان

تجربه دوماه از زندگی من

2020 بازدید | 84 پست

سلام دوستای خوب

گفتم یه کم از حال‌و‌هوام براتون بگم، شاید یکی مثل من باشه این روزا…

حدود دو ماهه که از ایران اومدم نیویورک. تو یه کلینیک کار می‌کنم. کارم فعلاً روزی ۴ ساعته، ولی بقیه‌ی روزم پر از فکر و خیاله

دلم خیلی برای خانواده‌م تنگ شده. مهاجرت یه تصمیم سخت بود، و حالا که اینجا هستم می‌فهمم سخت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم.

خوابم به‌هم ریخته،به زور روزی چهار ساعت میخوابم. گاهی تا صبح سقف رو نگاه می‌کنم. اینجا همه‌چی برام جدیده، از خیابون‌ها و آدم‌ها گرفته تا حتی صدای سکوت شب

از بیرون شاید همه‌چی مرتب و هیجان‌انگیز به نظر بیاد، ولی باطنش پر از دلتنگی و تلاش برای قوی تر بودنه

چندباری برای اینکه شهر رو بیشتر بشناسم از مترو استفاده کردم و چندباری هم مسیرهارو اشتباه رفتم چون مثلا نمیخواستم از کسی راهنمایی بگیرم تا خودم راه و چاه رو پیدا کنم😅

خلاصه که مهاجرت مثل  یه ترکیب ترش و شیرینه. هنوز دارم با این مزه‌ی جدید کنار میام. اگه شما هم مهاجرت کردین یا قراره اینکار رو انجام بدید ، بدونین تنها نیستین.

منم دارم کم‌کم خودمو پیدا می‌کنم… توی یه شهر شلوغ، با یه دل تنگ و یه عالمه امید 

ولی درنهایت فکر اینکه قراره شرایط بهتر و بهتر بشه منو سرپا نگه داشته

از هیچی پشیمون نیستم فقط دوست داشتم یه نسخه از خانوادم کنارم باشه همین....

پیدا کردن یه دوست میتونه خیلی بهت کمک کنه

دلتنگی و تنهایی رو برات قابل تحمل تر میکنه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما نی نی سایتی ها کنارتیم

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

پیدا کردن یه دوست میتونه خیلی بهت کمک کنهدلتنگی و تنهایی رو برات قابل تحمل تر میکنه

اینجا نامزد دارم تازه نامزد کردم البته ولی پدر و مادر واقعا جایگزین ندارن و منم به شدت وابسته بودم به خاطر تک فرزند بودنم

خداکنه یه روز قسمت منم بشه

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

چند سالته رشتت چی خوب رفتی چرا اون کشور و درس می‌خوانی ؟

35 سالمه 

متخصص پوستم

یه سری تحصیلات تکمیلی اینجا انجام میدم و درکنارش کار 

شغلم هنوز ساعت زیادی نداره رفته رفته افزایشی میشه

تحقیق کردم گزینه مناسبی بود برای من

اینجا نامزد دارم تازه نامزد کردم البته ولی پدر و مادر واقعا جایگزین ندارن و منم به شدت وابسته بودم ب ...

نامزدت  ایرانی نیست؟

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)