2777
2789
عنوان

ناخونامو ترمیم کردن بگین چطور شده📸

| مشاهده متن کامل بحث + 12253 بازدید | 279 پست
بفرست

میخای ی عکس دیگ هم بدم

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
سلام دبیر عزیز اولا میخوام نه میخام* دوما خر خودتی شخصیت خودتو میاری پایین با عکس فیک دوما ذات سایت ...

چه فکری میکنه😂 بیشتر داره گند میزنه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه فکری میکنه😂 بیشتر داره گند میزنه

من الان تو بیمارستانم از فیک بودنم متنفرممم

من نمیخام خودجو ثابت کنم چون سپردمتون به خدا

عکس بیمارستانمم گذاشتم

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
من الان تو بیمارستانم از فیک بودنم متنفرممممن نمیخام خودجو ثابت کنم چون سپردمتون به خداعکس بیمارستان ...

😭😂😂

خیلی جوکی بخدا دمتم گرم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

😭😂😂خیلی جوکی بخدا دمتم گرم

عکسم فرستادم میتونی ببینی

سلام جانم خوبین؟من واس رفلاکس معدم بیمارستات بستریم بخدا.اینا والا ناخون من نیس من روحمم خبر نداره ا ...

نیازی به این حرفا نیست 

حالا هر چی 

کاریه که کردین 

بیخیال 

مهم نیس

یه عکس ناخن فیک گذاشتین نیازی به این توضیحات نبود 

ببخشید توضیحاتتون هم فیک میاد بنظر حالا هر چی بیخیال مهم نیست

یه کاربرانی بودن چند مدت همه رو سرکار گذاشتن با داستانای عجیب کار شما در مقابل اونا چیزی نیست 

ولی جالب هم نبود 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
عکسم فرستادم میتونی ببینی

بسه دیگه ببین بیشتر داری خودتو ضایع میکنی با این دروغا

بنظرم قفل کنی خیلی بهتره 

نیازی به این حرفا نیست حالا هر چی کاریه که کردین بیخیال مهم نیسفقط یه عکس ناخن فیک گذاشتین نیازی به ...

ب قرااان این کار من‌نیس

ب جاان پدرم من مریضم الان بیمارستانم عکس از بیمارستانم دادم

بسه دیگه ببین بیشتر داری خودتو ضایع میکنی با این دروغابنظرم قفل کنی خیلی بهتره

سپردمت ب خدااا

همین.

متاسفم واست