2777
2789
عنوان

ناخونامو ترمیم کردن بگین چطور شده📸

| مشاهده متن کامل بحث + 12253 بازدید | 279 پست
سلام جانم خوبین؟من واس رفلاکس معدم بیمارستات بستریم بخدا.اینا والا ناخون من نیس من روحمم خبر نداره ا ...

بیا یادت بدم قفل کنی که کمتردروغ بگی عجیجمممم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مارو خر فرض کردی یا خودتو؟نمیشه جمش کنیبزن قفل کن جانم

بلدنیست که تاالان نکرده🤣🤣

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

عزیزم اصلا من کاری با فیک بودن عکس ندارماما فقط میخوام دلیلش رو بدونم چرا عکس فیک گذاشتید همین

سلام جانم خوبین؟

من واس رفلاکس معدم بیمارستات بستریم بخدا.

اینا والا ناخون من نیس من روحمم خبر نداره اکانتمو چن روز دادم به دوستم.من اصن اینطور کاشت بلند نمیتونم انجام بدم نمیذارن مدرسه حالا نمیدونم دوستم واس چی باید عکس فیک میذاشت یکم حالش خوب نیست قرص اعصاب مصرف میکنه دیوونه شده

من از طرف ایشون خیلی عذرمیخام ازتون گلم❤💋

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

@niniyar  

نی نی یار بی زحمت این تاپیکو ببندید که بیشتر از این قضاوت نشم

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

@niniyar  

استارتر چرا عکس یهویی از بیمارستان ندادی کامنت منو چرا ایگنور کردی

آره همین الان میتونم بدم از بیمارستان

دبیر ابتدایی همه چیز رو لو داده قبلا قضاوت چی بچه جون

نیازی نمیبینم ک شمارو قانع کنم

سپردمتون به خدا

سلام جانم خوبین؟من واس رفلاکس معدم بیمارستات بستریم بخدا.اینا والا ناخون من نیس من روحمم خبر نداره ا ...

ماست مالی قشنگی نبود عزیزم

این روشا دیگه قدیمی شده😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بفرست

صفا باشه عشق باشه🗿

😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE