2777
2789

چجوری ممکنه یه نفر عزیزش رو از دست بده بعد همش در حال فیلم و عکس گرفتن باشه…من اصلا نمیتونم هضم کنم

فکر کن بیای بالا سر خانمت ببینی جسدش بی جون افتاده گوشیو دراری ازش فیلم بگیری!!!چجوریییی اخه😑💔حس می‌کنم همش داره نقش بازی میکنه برا جذب فالوور

فقط دلم برا خانمه میسوزه بنده خدا گناه داشت

میگن شب با مادرشوهرش و شوهرش بحثش میشه حالش بد میشه بهشون میگه حالم بده منو ببرید دکتر

مادرشوهره میگه بخواب خوب میشی و وقتی میخوابه دیگه بیدار نمیشه

قسمت ترسناکش اینه که از شب تا ۴ عصر کسی سراغ این خانم نرفته بود 💔و فکرررر کن تو بری بالاسرش ببینی تموم کرده گوشی دراری فیلم بگیری اونم با ف ی ل ت ر!!!!مگه میشه اخه😐

تازه روز خاکسپاری،تو سردخونه اصلااا تو همه لحظه ها شوهرش داره فیلم میزاره و ف ی ل ت ر میندازه رو صورت خودش 😐

و یه جاهایی هم گوشیشو میده ب بقیه میگه ازم فیلم بگیرید:/

خداروشکر هیچ کدوم این بلاگرا رو فالو ندارم😑💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدانکنه یکی بمیره هزاررر جور داستان براش درست میکنن کسی نمیدونه واقعیت چیه نمیشه قضاوت کردچیزی ک مشخصه اینکه ک مریض بوده وجراحی شده چند بار

واینک بلاگرا کلا این مدلین هرغلطی میخوان کنن گوشی دستشونه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

منم دربارشون تاپیک زدم

فرهاد رو از همه بلاک ریپورت کنید داره مرده خوری میکنه 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دلم واسه خود دختره و بچش کباب شد فقط

دقیقا بنده خدا حیف شد دخترش هم گناه داره

دختر خاله خانمه زیر یکی از پستای شوهره کامنت گزاشته بود اون موقع که زیر چشماش رو کبود میکردی و هرروز کتکش میزدی حالا داری از جنازه اش هم سواستفاده میکنی😑و یه پیج دیگه بود ادعا می‌کرد دخترعمه مرحومه اس و همش فحاشی می‌کرد به شوهره و مادرش که شما محدثه رو کشتید 

منم کاری به اینکه چطور فوت شده ندارم حالا مرگ دست خداست برای منم واقعا تعجب داره چطور ممکنه عزیزت فوت کنه به فکر فیلم گرفتن باشی 

من خودم روزی که خبر دادن نامادریم فوت شده حالا با اینکه نامادریم بود بدون کفش دویدم خونه ی بابام تو یه کوچه بودیم اصلا متوجه نشده بودم کفش ندارم از بس شکه شده بودم  حالا این آقا زنش فوت شده از اول درحال فیلم گرفتنه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
خدانکنه یکی بمیره هزاررر جور داستان براش درست میکنن کسی نمیدونه واقعیت چیه نمیشه قضاوت کردچیزی ک مشخ ...

اینکه چطور بوده مرگش مهم نیس ب خونواده خودش مربوطه

خدا رحمتش کنه

اما خیلی دردناکه از مردن یه نفر انقد سواستفاده شده اونم شوهر آدم!!!

چی بگم والا

ما عید رفتیم سفر شاید باورت نشه انقد خوب بود و خوش گذشت یادم رفت عکس و فیلم بگیرم 

یا تو عروسی ها میگن عکس نگرفتی میگم نه چون واقعا دارم اون لحظه زندگی میکنم و یادم نمی‌مونه عکس بگیرم

عکسم بگیرم یادم بمونه خیلی خاطره خوبی یادم میمونه

اما بعضی از همه چی عکس میگیرن درسته خاطراتت با عکس ماندگار تر میشه 

اما باید لحظه ها رو زندگی کرد 

بلاگرام که درامدشون از عکس و فیلم میاد حق دارن دیگه هرچی ماها ببینیم در موردشان حرف بزنیم ترند میشن ویو بالا میگیرن و درامدشون بالاتر میره

منم کاری به اینکه چطور فوت شده ندارم حالا مرگ دست خداست برای منم واقعا تعجب داره چطور ممکنه عزیزت فو ...

فیلم!

کاش فقط فیلم بود

فکر کن وسط مراسم زنش ویو استوری میزاشت تبلیغ میکرد😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

پیج دید زده برای دخترش

بعد تو بیو نوشته من مادر ندارم خاله ها حمایتم کنید😐

فیلم!کاش فقط فیلم بودفکر کن وسط مراسم زنش ویو استوری میزاشت تبلیغ میکرد😂

یا خدا مگه میشه مگه داریم 😑😑

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اینکه چطور بوده مرگش مهم نیس ب خونواده خودش مربوطهخدا رحمتش کنهاما خیلی دردناکه از مردن یه نفر انقد ...

بلاگرا همینن اون طرف اسمش نمیدونم بچش مرده بود گوشی داده فیلم بگیرن بچشو داره میزاره تو قبر داره گریه میکنه و....اینا هرکاری میخوان بکنن ی گوشی دسشونه قابل درک نیست ولی خب همینن همشون

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻