2777
2789
حرف شما صحیح ولی بنظرم اون خانم به خودش شک داره مگه ایرادی داره اینجوری بگه چون بنظر من طلاق گرفتن د ...

نه عزیزم چه شکی خب نمیخواد ادمایی که خیلی نزدیک نیستن از زندگیش سر دربیارن البته اینم بگم تو فرهنگ ما ایرانیها که تا بهم میرسیم سوالای شخصی میپرسیم شاید خیلی جایی نداره ولی بلاخره جا میفته این کنکاش نکردن تو زندگی مردم

دیگه وقتی موضوع خواستگاری رو مطرح کرد اون موقع میگه

نه عزیزم چه شکی خب نمیخواد ادمایی که خیلی نزدیک نیستن از زندگیش سر دربیارن البته اینم بگم تو فرهنگ م ...

درسته عزیزم بنظرم بهتر سوال شخصی از کسی نپرسیم اینو فرهنگ سازی کنیم خ بهتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای حرف من زن ستیزانه بود؟دو تا جمله از این ور اون ور خوندی کپی میکنی فکر میکنی حق با توعه؟اینا از ...

لابد شمایی که هنوز توی سال 2025 از خاله زنک به عنوان توهین استفاده میکنی نوک دماغت رو نمیبینی، ادعای زن ستیز نبودن هم ندارین اما نمی‌دونید همین کلمه توهینی هست به خانم ها 

سطح مطالعه و ادراک جامعه واقعا رو به زواله 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

رفرنست رو‌ بگواینجوری از رو هوا گفتن که نمیشه منبع

آنهایی که اختلاف جنسی را مطرح می‌کنند بیان می‌کنند که مردان 60  بیشتر در معرض خیانت  جنسی قرار می‌گیرند

ویکی پدیا در دسترسم بود! اما منابع دیگه ای هم هست 

و رفرنس شما؟؟؟

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

لابد شمایی که هنوز توی سال 2025 از خاله زنک به عنوان توهین استفاده میکنی نوک دماغت رو نمیبینی، ادعای ...

با امثالی مثل شما که فقط کپی کردن جملات کتبهای زرد رو بلدن  و ‌ادای عقل کل بودن میکنن حتما رو به زواله

الان به جای خاله زنک بگم عمو زنک خوشحال میشی؟ این دفاع از حقوق زنان میشه؟

سطح توقعتون از حمایت حقوق زنان در همین‌حده

بحث‌ کافیه هم شما جوابتون گرفتین هم من به اندازه‌ی امروزم‌سم‌خوندم بدرود  

کجای حرف من زن ستیزانه بود؟دو تا جمله از این ور اون ور خوندی کپی میکنی فکر میکنی حق با توعه؟اینا از ...

در رابطه با اصل موضوع هم هرموقع این کلمات به یک اندازه برای زن و مرد به کار گرفته شد و یا نگاه ها نسبت به زن و مرد یکی بود گارد ما هم از بین میره 

تو مو بینی و من پیچش مو! 

شما سطحی نگری 

با آدم سطحی نگر هم نمیشه بحث کرد

با امثالی مثل شما که فقط کپی کردن جملات کتبهای زرد رو بلدن و ‌ادای عقل کل بودن میکنن حتما رو به زوا ...

عزیزم من از جایی حرف هام رو کپی نمیکنم، اینکه به حرف های منطقی و عمیق عادت نداری و فکر میکنی حتما حرفی که درسته باید از جایی کپی شده باشه مشکل خودته، به عبارتی آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو 

دفاع از حقوق زنان خیلی عمیق تر از این حرفا باید باشه، اما آدمی مثل شما که مسائل رو سطحی میبینه تا جایی که از خاله زنک به عنوان توهین استفاده میکنه نمیشه و نباید از مسائل عمیق تر حرف زد، میخواید ولی نمیتونید درک کنید این مسائل رو

ویکی‌پدیا🤣🤣🤣🤣😂😂😂

به هر حال منبع معتبری شناخته شده

معتبر تر از حرفای کسی که بدون رفرنس حرف میزنه 

از رفرنس دادن هم فرار میکنه

و به بقیه میخنده!

به هر حال منبع معتبری شناخته شدهمعتبر تر از حرفای کسی که بدون رفرنس حرف میزنه از رفرنس دادن هم فرار ...

از اول تا آخر بحثت با حرفای حاشیه‌ای و با یه سری جملات که توی فضای مجازی به وفور برای تحقیر و کوبوندن طرف مقابل دارن سعی‌ کردی جواب بدی

کسی که نمیدونه ویکیپدیا رفرنس نیست  و هر کسی میتونه در لحظه اطلاعاتش رو عوض کنه و اطلاعات خودشو حتی به غلط ثبت کنه جایی برای بحث نمیزاره

قبلا هم‌گفتم‌شما فقط به هر دری میزنی از موضع خودت پایین نیایی و حرفتو‌ به کرسی بنشونی

دیگه آخرین کامنتم برای شما هست

نه مثلا میخوایم بگیم همسرش فوت شده مثلا واسش خاستگار اومده میخواد بدون همسر قبلیش زندس یا نه بلاخره ...

میگیم ایشون یه بار ازدواج کردن و همسرشون فوت شده

قشنگ صحبت کردن که خیلی خوبه

چیه بیوه یا مطلقه یا ترشیده

از اول تا آخر بحثت با حرفای حاشیه‌ای و با یه سری جملات که توی فضای مجازی به وفور برای تحقیر و کوبوند ...

عزیزم ولی کسی که از اولش سعی در بیسواد انگاری من داشت شما بودی!!

شمایی که نمیدونی ویکی پدیا در لحظه اطلاعاتش تصحیح میشه بهتره حرفی راجع به رفرنس دادن نزنین 

ای کاش به جای طفره رفتن و انکار حقیقت در کامنت آخرتون رفرنس میدادید برای تهمتی که زدید

عزیزم ولی کسی که از اولش سعی در بیسواد انگاری من داشت شما بودی!!شمایی که نمیدونی ویکی پدیا در لحظه ا ...

فکر کنم با کسی حرف زدم که حتی دو تا مقاله یا تحقیق یا حتی پروپزال نداده که حداقل از استاد دانشگاهش متوجه بشه کاربرد ویکی‌پدیا چی هست 

در لحظه اطلاعاتش تصحیح میشه؟!!!!!!

چرا تا این حد اصرار به چیزی که حتی اطلاعاتت هم در موردش کافی نیست داری

فکر کنم شما هجده سال کمتر داشتی

فقط حیف وقتم 

نیازی به رفرنس دادن به شما ندارم جایی از آمار جمعی حرف نزدم که بخوام اطلاق به رفرنس بدم