2777
2789
خیلی از مردها بعد از طلاق هم رفتار نابهنجار دارن ولی کسی اشتباهشون رو به پای همه‌ی مردها نمی‌نویسه، ...

به نظر من به خاطر اینه که خانما بعد از جدایی به خاطر مشکلات مالی تن به کارهایی میدن که در صورت نداشتن مشکل مالی اون کارو‌نمیکردن مثلا دوستی با مرد متاهل

میدونم مرد باید به زندگیش پایبند باشه و‌اون زن به زندگی مشترک‌اون‌مرد تعهد نداره ولی وقتی مساله‌ای به صورت عمومی انقدر زیاد و عادی میشه برای خیلیا قبحش از بین میره و درصد بیشتری ادما بهش رو میارن منکر این موضوع که نمیتونین بشید

ولی این برای آقایون کمتره که وارد زندگی مشترک یه خانم بشن

پس واسه همینه بار منفی اسم مطلقه برای خانمها بیشتر از آقایون شده

و خانما سعی دارن از اسمش فرار کنن اونی هم که بعد از جدایی داره سالم زندگی میکنه پاسوز اینا شده و‌ متاسفانه روز به روز تعدادشون بیشتر شده چون با توجیهات روشن فکری که ما تعهد نداریم خود طرف خواست  و… به راحتی به کارشون ادامه میدن 

ببخشیدا کسی که توی خیابون رد نمیشه بپرسه مجردی یا مطلقه. اگر کسی این سوال رو کنه یعنی یه ارتباطی باه ...

مگه من گفتم تو خیابون ازت میپرسن؟!بالاخره با یه نفر ارتباط میگیری که ازت میپرسه خیلیا دوست ندارن به همه بگن جدا شدن فقط به کسی میگن که بخوان ازدواج یا ارتباط عاطفی داشته باشن اصلا حق طرفه بدونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا انگار خیلی ها فشاری شدن!!!! ولی اینکه بگی مجردی چیزی رو عوض نمیکنه گذشته تورو پاک نمیکنه . زندگیت رو بپذیر و با تجربیات تلخ و شیرینی کنار بیا. الکی خودتم با یه دختر مجرد که  تجربه زندگی مشترک نداشته یکی ندون. اینجوری توهین به خودت زندگی گذشته آن داری که انگار  میخوای اصلا نباشه و از حافظه همه پاک بشه. کسی هم ریپ نزنه که توهین بزرگی به خودشه چون دیگه می‌خوام برم دنبال اشپزیم. 

مگه من گفتم تو خیابون ازت میپرسن؟!بالاخره با یه نفر ارتباط میگیری که ازت میپرسه خیلیا دوست ندارن به ...

بله اینکه ایرادی نداره ادما همه چیزشونو ک ب همه نمیگند ک 

اینها همه کلیشه‌ی جامعه است اینکه مطلقه و بیوه صفت جنسیت دار هست هرموقع نگاه جامعه نسبت به این کلمه ...

چیزی که شما دارید میگید هم توجیه هست

هر وقت رفتارهای نابه هنجار با فرهنگ‌سازی و تربیت درست کم شد دید ادما به کلمات هم‌خود ‌به خود کم میشه چون بار منفی برای اون کلمه وجود نداره که بخواد عوض بشه یا حذف بشه

به نظر من به خاطر اینه که خانما بعد از جدایی به خاطر مشکلات مالی تن به کارهایی میدن که در صورت نداشت ...

این آمار از کجاست؟

برای حرفاتون رفرنس بدین، نه صرفا بر اساس تحربیات اطرافیان 

خیلی از مردهای زن دار همینطوری هم به خانم هاشون خیانت میکنن وای به احوال زمانی که تعهدی نداشته باشن به کسی!!! 

همین نی نی سایت که جامعه‌ی کوچک شده‌ی ما هست هم اگر در نظر بگیریم درخواست دوستی مردها به خانم های متاهل بیشتر از مجرد هاست! 

من نمیدونم منبع این حرفاتون از کجاست اما با نگاه زن ستیزانه به جامعه نگاه نکنید! یا اطرافیانتون رو عوض کنید که باعث این نگاه نباشه 

شما هم یکی از همون افراد جامعه هستید که دچار کلیشه های جامعه شدین 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بله اینکه ایرادی نداره ادما همه چیزشونو ک ب همه نمیگند ک

پس لطفا اگه خانمی که جدا شده نخواست مثلا به همسایه هاش که ارتباط دوستی هم باهاشون داره بگه جداشده که حق طبیعیشه و گفت مجردم کسی گارد نگیره

این آمار از کجاست؟برای حرفاتون رفرنس بدین، نه صرفا بر اساس تحربیات اطرافیان خیلی از مردهای زن دار هم ...

الان شما برای حرفایی که گفتید و الان تو همین کامنت گفتید منبع دارید که از من منبع میخواید؟ آمار تو از کجاست؟

من دیگه با شما بحثی ندارم

شما صرفا دنبال توجیه هستید و از طرز نوشتارتون هم‌معلومه از اون دسته آدمایی هستی که میخوای با پافشاری فقط حرف خودتو به کرسی بنشونی

چیزی که شما دارید میگید هم توجیه هستهر وقت رفتارهای نابه هنجار با فرهنگ‌سازی و تربیت درست کم شد دید ...

ما مسئول رفتارهای بقیه نیستیم، ولی مسئول افکار خودمون هستیم 

اینکه زن ستیز نباشیم، به بقیه برچسب نزنیم و همه رو به یک چوب نزنیم همش دست خودمونه، تا جامعه‌ی بهتری داشته باشیم

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

الان شما برای حرفایی که گفتید و الان تو همین کامنت گفتید منبع دارید که از من منبع میخواید؟ آمار تو ا ...

من اول آماری ندادم که بخوام براش منبع بیارم 

عزیزم 

اما بله آمار هم دارم، مردان ۶۰ درصد بیشتر از زنان خیانت میکنن!

شما گفتی خیلی از زن های مطلقه این کارو میکنن! 

من آمار اون خیلی ها رو میخوام

اگر رفرنس ندارید با توهین به من سعی در توجیهش نداشته باشید 

برید به اطرافیانتون برچسب بزنید و تلاشی برای از بین بردن کلیشه های جامعه نکنید

حتما درست میشه 

روز خوش

پس لطفا اگه خانمی که جدا شده نخواست مثلا به همسایه هاش که ارتباط دوستی هم باهاشون داره بگه جداشده که ...

حرف شما صحیح ولی بنظرم اون خانم به خودش شک داره مگه ایرادی داره اینجوری بگه چون بنظر من طلاق گرفتن دلایل زیادی داره مثلا خیانت همسر 

اعتیاد همسر 

مشکلات همسر 

ک زن تو هیچ کدومش مقصر نبوده 

بلاخره همون دوست همسایه یه وقتی بخواد معرفی کنه و بعد از خاستگاری این بفهمند همه فکر بدتر میکنند میگند طرف چکار کرده ک از اول نگفته ولی کسی ک همون اول بگه ازدواج ناموفق داشتم  معلوم مشکلی با این قضیه نداره 

البته حرف شمام درک میکنم و یجورایم درسته ها 

کجای حرف من زن ستیزانه بود؟

دو تا جمله از این ور اون ور خوندی کپی میکنی فکر میکنی حق با توعه؟

اینا از دید شما که همش دنبال توجیه هستی برچسبه 

این جملات زرد و خاله زنکی به درد امثال شما که تا نوک‌دماغتو‌ میبینی میخوره به جای درست کردن اصل موضوع دنبال عوض کردن القاب هستی