2777
2789
چرا صاحب! این تفکر شما اشتباهه به نظر من! ما بخشی از زندگیمون رو داریم. افراد در جامعه طبقه‌بندی میش ...

والا بالاتر رفتم چیزی پیدا نکردم بخونم 

من چیزی که رایج هست رو میگم 

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
بخدا همش بخاطر‌فضای مجازیه😐😐

آی گفتی

تا چند سال پیش هیچی زشت نبود

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته عزیزم ولی الان برای شما فرقی میکنه که من نوعی مطلقه هستم یا بیوه که توی یه سایت عمومی هستیم مث ...

اره اصلا نیازی نیس ادم جار بزنه مثلا بعضیا برای اینکه شرح موقعیت بدن اینو میگن

این به اصطلاح القاب از نظر شما چرا همش برای خانوما استفاده میشه ما میتونیم لقبه بیسواد نیستیم ولی سو ...

نخیر زنا زیاد دورهم جمع میشن وحرف میزنن

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

الآنم میگن به مردها. بالاخره گذشته هر کس رو نمیشه فاکتور گرفت! مثلا به مسی که طلاق گرفته بگن مجرد دی ...

و چرا فکر میکنید گذشته‌ی یک نفر باید تو دید باشه؟ 

این قضیه به هرکسی مربوط باشه خود اون شخصی که جدا شده دلایلش و اتفاقات رو توضیح میده،‌ متاسفانه شما دوست داری مردم رو دسته بندی کنی حتی اگر به شما ربطی نداشته باشه.

باز هم میگم هرموقع بار منفی این کلمه از بین رفت به کار بردنش مشکلی نداره!

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

فکر میکنین نگاه بد جامعه از کجا نشأت میگیره؟

از افراد جامعه!

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

چرا نباید دونست؟؟ مشکلش چیه؟ اون خانم الان هرجای رسمی بره موقع پر کردن فرم وضعیت تأهلش رو مجرد مینوی ...

پس باید فرهنگ سازی کنیم به نگاه انسان ها به این موقعیت ن پاک کردن کلمه

خب قدیم اینجور بوده ک اکثرا ادم طول عمر طبیعی ذاشتن و کم مرگ میر جون بوده رو اون حساب میگم

اره ،  ولی متاسفانه الان بیماری و تصادف و.... خیلی زیاد مثلا همون کرونا باعث شد خیلی از جوان ها هم فوت شدند متاسفانه یا بچه ها 

بخدا همش بخاطر‌فضای مجازیه😐😐

تنها خوبی که فضای مجازی داشت همینا بود مردم آگاه شدن و از خاله زنکی دارن کم کم درمیان

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
حالا مثلاً بگه مجرد مشکلش حل میشه؟؟مشکل اون خانم رو خوندم بهش بازم بگن مجرد مشکلی که داره حل نمیشه.. ...

منم‌همینو‌گفتم

مدافعان حقوق زنان به جای اصل داستان که حق انتخاب از طرف گرفته شده بود گیر داده بودن به کلمه بیوه

و چرا فکر میکنید گذشته‌ی یک نفر باید تو دید باشه؟ این قضیه به هرکسی مربوط باشه خود اون شخصی که جدا ش ...

در دید باشه؟؟؟؟؟ پس شما جزو افرادی هستید یا این تفکر رو دارید که باید مخفی کرد؟؟؟؟  خب چرا باید مخفی کرد ؟؟؟ مگر جرم کرده ؟؟؟؟؟. همانطور که به مرد میگن جدا شده. یا زن مرده من نشنیدم به مرد که سابقه زندگی مشترک داره بگن مجرد. نهایتا میگه زنم جدا شده الان تنها زندگی میکنم.  ولی بقیه بهش میگم مرد جدا شده. هرگز نمیگن مجرد