2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره تجربه ای داره که بقیه مجرد ها ندارند! چرا باید کسی که تجربه زندگی مشترک داره رو با مجرد ها ی ...

چرا نباید دونست؟؟ مشکلش چیه؟ 

اون خانم الان هرجای رسمی بره موقع پر کردن فرم وضعیت تأهلش رو مجرد مینویسه، اما متاسفانه مردم ما یاد گرفتن برای توصیف بقیه از کلماتی استفاده کنن که میدونن بار منفی داره و تو جامعه با نگاه بد بهش نگاه میشه.

هر موقع نگاه بد جامعه درست شد اشکال به کارگیری این کلمه هم از بین میره 

هر موقع به همون اندازه که به خانم ها مطلقه یا بیوه گفتید به مردها هم مطلقه و بیوه بگید اشکال به کار گیری این کلمه هم از بین میره

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

چون کسی که جدا شده دیگه مجرد حساب میشه و لازم نیست از بقیه مجرد ها صرفاً به خاطر یک تجربه جداشون کرد

ببین عزیزم باید بپذیزیم ک شرایط متفاوت میشه شما اگر یه مردی بیاد بگه یه ازدواج ناموفق داشتم با کسی ک هنوز ازدواج نکرده براتون فرقی نداره ! علت طلاق مهم اینکه اون شخص دیگه پیداش نشه و تاثییر روی این زندگی جدید نزاره 

من داداش خودم ازدواج اولش بود و زنداداشم ازدواج مجددش بود اصلا یکبار ب روش نباوردم و واسمون مهم نبود اینو گفتم بدونید ک من جبه نمیگیرم و تا حالا واسمون مهم هم نبود 

الان تو تاپیک پر بازدید دیدم یه کامنتا نوشته بود ننویس بیوه زشته اومدم علت بپرسم

دقیقاانگار بازی با کلمات اصل داستان رو ‌عوض میکنهحالبه تو‌همین سایت دویار دیدم استانر تاپیک‌که همسرش ...

حالا مثلاً بگه مجرد مشکلش حل میشه؟؟

مشکل اون خانم رو خوندم بهش بازم بگن مجرد مشکلی که داره حل نمیشه...این که حتی برای یه ازدواج باید نظر همه رو بدونه...خانواده ی شوهرش و...استقلال براش قائل نیستن و خیلی چیزای دیگه.

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

چون کسی که جدا شده دیگه مجرد حساب میشه و لازم نیست از بقیه مجرد ها صرفاً به خاطر یک تجربه جداشون کرد

جدا نمیشه.مجرد یعنی کسی که الان شوهر نداره 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
این به اصطلاح القاب از نظر شما چرا همش برای خانوما استفاده میشه ما میتونیم لقبه بیسواد نیستیم ولی سو ...

چرا صاحب! این تفکر شما اشتباهه به نظر من! ما بخشی از زندگیمون رو داریم. افراد در جامعه طبقه‌بندی میشن حتی مرد ها. اونها هم لقب دارن  که بالاتر گفتم

ببین عزیزم باید بپذیزیم ک شرایط متفاوت میشه شما اگر یه مردی بیاد بگه یه ازدواج ناموفق داشتم با کسی ک ...

عزیزم اینکه شما به رو نیاوردن رو خوبی میدونید یعنی در ناخوادگاهتون نسبت به این قضیه گارد دارید و احساس میکنید خانمِ برادرتون یه چیزی کم داره که شما لطف میکنید به روش نمیارید! 

بحث من اینه که هر موقع در شرایط یکسان زن و مرد یک کلمه به یک اندازه براشون به کار برده شد یا جامعه به یک نگاه اون ها رو دید اونوقت بار منفی این کلمه هم از بین میره

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

هیچ ایرادی نداره بله ی خانم طلاق گرفته میشه مطلقه

ویه خانوم شوهر مرده میشه بیوه 

ویه دوشیزه میشه مجرد 

ب دوست داشتن وخوش اومدن نیست ..

پدربزرگ شوهرم رفت واسه برادرشوهرم خواستگاری یه خانوم مطلقه که یه دختر هم داره خونواده دختره گفتن دخترمون مطلقست یه دختر هم داره پدربزرگه گفت مطلقه صفت خوبی نیست دخترتون مجرد مستقل هستش 😐☹️  من فامیلای مامانم طلاق یه چیز خیلی بد میدونن واگه دختر طلاق گرفته داشته باشن فامیل اونو نمیگیره باید با غریبه ازدواج کنه ☹️

مگه بیوه میگه تقصیر داشته؟چه حرفایی میزنید ها

تقصیر نداشته ولی با القابی که درست میکنید برا اون خانوم یعنی داشته اگه مردا همون القاب داشتن من میگفتم عیبی ندارع ولی اینا همش برا زناس من خودم مجردم و تاحالا ازدواج نکردم اما دوست دارم پشت خانوما باشم اتفاقا ب نفع خودم بود بیام بگم منه مجرد با یکی که بیوهست یکی نیستم باید اینا باشه 

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
چرا نباید دونست؟؟ مشکلش چیه؟ اون خانم الان هرجای رسمی بره موقع پر کردن فرم وضعیت تأهلش رو مجرد مینوی ...

الآنم میگن به مردها. بالاخره گذشته هر کس رو نمیشه فاکتور گرفت! مثلا به مسی که طلاق گرفته بگن مجرد دیگه حکم طلاقش ناپیدید میشه . یا کسی که شوهرش فوت شده . بگن مجرد . کل زندگی گذشته اش نا دید میشه. ! 

من دختر خانم ۲۰ ساله یا ۳۰ ساله یا ۲۴ ساله دیدم شوهرشون فوت شده خب این افراد تو جمع بین هم سن و سال ...

خب قدیم اینجور بوده ک اکثرا ادم طول عمر طبیعی ذاشتن و کم مرگ میر جون بوده رو اون حساب میگم

جدا نمیشه.مجرد یعنی کسی که الان شوهر نداره

عزیزم چه ربطی داره!!! یعنی خانمی که جدا شده شوهر داره؟؟