2777
2789

بیوه یعنی زنی که شوهرش فوت کرده و مجرده 

مطلقه یعنی زنی که طلاق گرفته و مجرده 

وضعیت مجردی رو میگه ولی تو نی نی سایت فحش محسوب میشه😐

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

چقد ما زنها بدبخت هستیم مرد طلاق میگیره اصلا بهش نمیگن مطلقه یا مرد زنش فوت میشه بهش نمیگن بیوهکاش خ ...

چرا نمیگن؟

میگن زن‌مرده یا مطلقه من شنیدم

خب این واسه شرح شرایط هست انگ که نیست

مثلا میخوان یکی رو واسه ازدواج معرفی کنن باید بگن فلانی شوهرش مرده یا طلاق گرفته دیگه

نمیشع بگن مجرده

مجرد به ازدواج نکرده میگن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفی که میزنید مثل این میمونه miss ,mrs ,ms رو قاطی کنیم 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چقد ما زنها بدبخت هستیم مرد طلاق میگیره اصلا بهش نمیگن مطلقه یا مرد زنش فوت میشه بهش نمیگن بیوهکاش خ ...

نترس چهارروز دیگه یه کلمه انگلیسی براش پیدامیکنن

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

چون کسی که جدا شده دیگه مجرد حساب میشه و لازم نیست از بقیه مجرد ها صرفاً به خاطر یک تجربه جداشون کرد

بالاخره تجربه ای داره که بقیه مجرد ها ندارند! چرا باید کسی که تجربه زندگی مشترک داره رو با مجرد ها یکی دونست که تجربه زندگی مشترک ن دارند؟؟

من ب مردی ک طلاق گرفته و همسرش فوت شده نمیگم مجرد اونم میگم یبار ازدواج کرده

😁 آفرین.

میدونی منظورم اینه چه فرقی میکنه توی یه جمعی باشیم خودمون رو بیوه یا مطلقه معرفی کنیم چه نیازی هست خب اگه طرف هم بخواد ازدواج کنه قبلش به معرف یا طرف میگه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اهان این یکم تاثیر داره چون اکثرا بیوه ها سن بالا هستن و تاثیر بد بزاره

من دختر خانم ۲۰ ساله یا ۳۰ ساله یا ۲۴ ساله دیدم شوهرشون فوت شده خب این افراد تو جمع بین هم سن و سال هاشون کلمه ی بیوه بهشون بگند ۱۰۰ درصد ناراحت میشند راستی شما از کجا میدونی بیشتر سن بالاها بیوه هستند ؟!

اصلاً مشکل از کلمه و واژه نیست...بگی بیوه یا مطلقه یا مجرد مهم نیست...این نام گذاریا برای بررسی آمار ...

دقیقا

انگار بازی با کلمات اصل داستان رو ‌عوض میکنه

حالبه تو‌همین سایت دویار دیدم استانر تاپیک‌که همسرش فوت شد خودش خودشو بیوه خطاب کرد بقیه چپ و راست کامنت گذاشتن بیوه چیه میگی بگو مجرد 

یکیش همین دیشب بود بنده خدا درد دلش یه چیز دیگه بود بعد گیر داده بودن چرا به‌خودت میگی بیوه 

بیوه واژه زشتی نیست. یا لقب هست. حالا اگر میگن نگید دیگه چیزهای جدیده! وگرنه مطلقه درسته. بیوه درسته ...

این به اصطلاح القاب از نظر شما چرا همش برای خانوما استفاده میشه ما میتونیم لقبه بیسواد نیستیم ولی سوال اینه چرا مردا هیچ کدوم از اینارو ندارن؟ شما خودت خانومی یه دقیقه فک کن یه خاطر اینه زنا همیشه باید صاحب داشته باشن

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

به مردی که همسرش مرده میگن زن مرده! به مردی که زنش جدا شده میگن زن طلاق داده!

چرا نمیگن؟میگن زن‌مرده یا مطلقه من شنیدمخب این واسه شرح شرایط هست انگ که نیستمثلا میخوان یکی رو واسه ...

درسته عزیزم ولی الان برای شما فرقی میکنه که من نوعی مطلقه هستم یا بیوه که توی یه سایت عمومی هستیم مثلا با هم اصلا دوست هم میشیم من بعدا به شما میگم نیازی نیست دیگه همه جا جار بزنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مادر مجرد خیلی فرق داره اون مادر هستش خودش اثبات این هستش که قبلا متاهل بودهحتی خارجی ها هم از کلمات ...

عریزم من میدونم 

منظورم اینه ک ایکه میگن فرق بین مجرد کسی ک قبلا زندگی کرده توی ازدواج یا رابطه جدید 

میگم خب مادر مجرد تعریف درست تریه تا بگیم وای فلانی بیوه س

وای فلانی مطلقه س

کاربری قطع دسترسی~

چرا بده اونی که شوهرش مرده که تقصیری نداشته برای هرکسی ممکنه پیش بیاد انسان آزاده،الان خوده اون آقا ...

مگه بیوه میگه تقصیر داشته؟

چه حرفایی میزنید ها

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟